Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaggieMagMag

Dziewczyny jak zmieniło się wasze życie po schudnieciu?

Polecane posty

Gość MaggieMagMag

Czy zwiększyła się uwaga facetów wobec was? Czy nabrałyście pewności siebie? Etc.

Gość gość
Uwaga facetów jest mniej więcej na tym samym poziomie, ale ja czuję się dużo lepiej we własnej skórze, kupuję mniejsze ubrania i we wszystkim dobrze wyglądam :) A jak kiedyś np. założyłam obcisłą tunikę to miałam widoczne obrzydliwe boczki :P

Ja schudłam 28kg i życie stało się lepsze,energia powróciła,miałam ochotę góry przenosić,wchodziłam do sklepu z ciuchami i rozmiar S był czasami za mały,po prostu cudowne uczucie.Dziewczyny warto się pomęczyć,ja potrzebowałam 3 miesięcy a wy

Gość gość
ciuchy lepiej leżą, a tak poza tym to ani brania nie mam dużo większego- no tyle że jeden koleś chciał mnie zmacać na dyskotece, co jest pewną odmianą, ani jakiejś szczególnej odmiany jakości życia nie widzę

Gość gość
Ja schudłam 10 kg i nikt nie zauważył - tzn nikt mi nie powiedział, że widać że schudłam. Sama czuje się oczywiście fajnie, boję się tylko jojo.

Gość gość
Ja schudłam 16 kg w ok 4 miesiące. Ta męczarnia się opłaciła. Faceci teraz sami zagaduja na mieście. Olewam jednak tych, którzy zaczeli mnie zauważać po stracie kilogramów.

Nie wiem czy uwaga facetów się zwiększyła ponieważ chyba nie zwracali na moją wagę uwagi,ale na pewno to pomaga. Mężczyźni prawili mi komplementy,ale ja czułam się grubo ponieważ byłam naprawdę świnka i wyglądałam jak w 6 miesiącu ciąży

Wcale. Uwaga facetów była jaka była, poczucie własnej wartości się obniżyło bo zaczęłam się porównywać do innych szczupłych lasek. Mój facet wręcz stwierdził, że jestem za chuda. Minęło kilka lat, przytyłam trochę i dopiero teraz czuję się fajnie, seksownie i kobieco. I nagle faceci zaczęli się za mną uganiać jak nienormalni. Najpierw zrzuciłam 20 kilo, teraz przytyłam 8 :)

Ja pracowałam ciężko fizycznie przez 8godz dziennie,wracałam do domu lekka kolacja,i cwiczenia 3 razy w tyg bieganie po 60 min lub więcej oczywiście z przerwami i 3 razy w tyg cwiczenia w domu z Mel b też 60 min,a efekty po 3 mięsiącach super

Ja ważyłam 78kg a jestem niska więc sama się sobie dziwię jak mogłam sie do takiego stanu doprowadzić wyglądałam jak świnka :-) Ale ile razy ja się odchudzałam ojjooo nie zliczę zawsze zaczynałam od poniedziałku i nic nie wychodziło.Pewnego dnia postanawiam i poszło,ale naprawdę trzeba mieć zaparcie w sobie to ciężka praca

Po za tym byłam uzależniona od słodyczy po prostu uwielbiałam jeść słodkie ciasteczka,a ze mieszkałam w hiszpanii to na śniadanie kawka i rogalik z czekoladą to norma więc byłam w niebie,ale lubiłam podjeść też po pracy przy telewizorku z mężem.Teraz nawet nie podchodzę do działu ze słodyczami ponieważ czuję obrzydzenie nie mam ochoty,więc stwierdzam ,że to był nałóg

Gość gość
Wcale sie nie zmieniło... nawet czasem słysze że wygladałam lepiej. Schudłam dość sporo (powoli, 1,5 roku).

Mi bardzo przeszkadzały zbędne kg ponieważ uwielbiam zakupy i szlag mnie trafiał gdy nie mieściłam się w żadne fajne ciuchy czasami nawet rozmiar XL był obcisły,a niestety ja tyje tylko w brzuchu więc tragedia była.A teraz kolosalna różnica brzuszek płaski,nawet nie mogę sie doczekac kiedy skonczę pracę ponieważ wiem ze pójdę pobiegac.A byłam kanapowym leniem :-)

Gość gość
Bardzo się zmieniło, schudłam 16 kilo faceci zaczęli bardziej zwracać uwagę noi więcej mam energii i wyższa samoocena zdecydowanie. Super jest być szczupłą.

najważniejsze to czuć się dobrze z samą sobą - a jak to jest - to wszystko powinno się układać ! zapisałam się ostatnio na http://na-kawe.net/ ! poznaję wiele ciekawych i sympatycznych osób - mam motywację do wyjść z domu - polecam każdej z WAS !