Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mamy nie szukacie rzadkich imion

Polecane posty

Gość gość
a ja własnie nie chcę Izy czy Gosi, bo w moim pokoleniu mam dużo koleżanek i znajomych o tym imieniu i co z tego, że teraz nikt ich nie daje? Przeciez to sa nadal młode żyjące kobiety i co rusz się spotykam z Agnieszkami i Ankami :o Dałam córce na imię Róża po mojej prababce, która była piękną, mądrą kobietą i bardzo ja kochałam. Nie obchodzi mnie co tutejsze wyrocznie sobie myślą, bo wg was każde ale to KAŻDE imię jest krzywdą dla dziecka, jeszcze się nie spotkałam aby wszystkie jednogłośnie potwierdziły, że im sie jakies imie podoba. Jakbym miała żyć pod dyktando kafe to chyba bym w zimie boso chodziła :o

Gość gość
nie wolaja. jak moga wolac bzz bzz gdy polowa w klasie to maje a druga polowa julie. lenki i wikusie.

Gość gość
też wolałabym być Anastazją, Ingą, Igą, Heleną, Idalią, Bogną, Matyldą, Kornelią niż 100 Mają :O w grupie mojego synka są 4 Maje i Pani wywołuje je po nazwisku, przecudownie wręcz :O

Gość gość
mamo rózyczki tu autorko tematu widze ze jestes myslaca kobieta. brawo:)

Gość gość
czy ktos dal coreczce bogna? tez mi sie podoba ale czy mam pewnosc ze nie bedzie wolana bogusia.bogusia to imie dla sklepowej pss spolem z roku 1993 jak i bozenka. helenka inga iga idalka i te wymienione powyzejsą sliczne

Gość gość
ja jestem Izabela i lubię swoje imię, córce dałabym na imię Magda lub Dominika, bo kojarzą mi się z bliskimi mi osobami

Gość gość
gość dziś gość dziś skoro "do imienia trzeba się dopasować" to na podstawie twojej głupawej wypowiedzi wnoszę, że jesteś Vanessa, a na drugie masz Loda x O matko.. LODZIA.. Pani Lodzia :D Pamiętam to imię z dzieciństwa, wieki nie słyszałam :D

Gość gość
Trzeba być super zakompleksioną babką żeby przejmować się czy imię własnego dziecka będzie się podobac jakimś ludziom co niby się śmieją za plecami a h ...j mnie obchodzą jacyś ludzie i ich zdanie ja tez śmieję sie za plecami z różnych powodów i co z tego .Imię ma być wybrane przez rodziców to które im sie podoba a inni niech sobie zrobia swoje i nazwą jak chcą .Dorosły zawsze moze sobie zmienić jak mu nie pasuje.