Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co o tym myslec?

Polecane posty

Gość gość

jestem studentka, pracuje w castoramie. wczoraj przyszedl do sklepu facet, elegancki, w garniturze, wiek ok. 30 lat. wysoki, przystojny, kupil u mnie kilka rzeczy, flirtowal i sie usmiechal. po pracy czekal przed sklepem z kwiatkiem, zapoznal sie, zaprosil na wino i odwiozl potem do domu. ja szara myszka, on przystojny, dystyngowany, wysportowany, widac ze bogaty, co on widzi w takiej myszy jak ja?

Gość gość
masz bujna wyobraznie

Gość gość
pewnie widzi, że łatwo zakootasi jak zaimponował ci garniturem i badylem :( nie oddawaj mu się na 1 randce ;(

Gość gość
a niby dlaczego nie? moze to moja jedyna szansa by zlapac takiego bogacza na dziecko, nastepnym razem jak mnie odwiezie to podam mu tabletke g****u

Gość gość
nie podszywac sie! nie jestem latwa, jeslu mu zalezy na mnie a nie na seksie, bedzie musial dlugo czekac.

a skąd my to mamy wiedzieć, co on myśli? Może mu sie spodobałaś, może robi to dla jaj a może jest to nowy zaczątek opowiadania 50 twarzy Jakiegoś tam :)

Gość gość
Gość dziś a niby dlaczego nie? moze to moja jedyna szansa by zlapac takiego bogacza na dziecko, nastepnym razem jak mnie odwiezie to podam mu tabletke g****u xxx Rozwaliłaś/eś mnie :D Muszę zapamiętać patent :D

Gość gość
chcial to ze mna robic w dziale ogrodniczym, wsrod roślin, na huśtawce ogrodowej, jednak powiedziałam mu, że jeśli coś się uszkodzi, to ja za to zapłacę, teraz trochę żałuję, że nie dalam się ponieść namiętności

Gość gość
Jeśli serio bogaty i gentleman, to faktycznie trzeba było się zgodzić, przecież by zapłacił, gdybyście coś popsuli!

Gość gość
on powiedział, to przyjdę innym razem, bo akurat mielismy dostawe i mój przelozony mnie wolal, mam nadzieje, ze on jeszcze wroci, dzisiaj mam wolne, ale moze jutro się uda

Gość gość
Pisząc używaj WIELKICH LITER.

Gość gość
A poważnie: może zbyt surowo się oceniasz? Miałam podobnie, a okazało się, że wszyscy poza mną samą mają mnie za bardzo ładną i ogólnie się podobam.

Gość gość
jak to wielkich? mam pisać caps lockiem? za to dostane bana... nie no brzydka nie jestem, mam calkiem spory biust i pośladki wyrobione, chodze na fitness 2 razy w tygodniu, jestem wysportowana, pol wyplaty przeznaczam na kosemtyki, wiec uroda tez niezle, mam dobry podkład, roz, tusz, nawet niezla ze mnie laska, tylko że biedna

Gość gość
Chodzi o to żebyś rozpoczynała zdanie wielką literą. Tak mi się wydaje.