Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedzicie na kafe bo nie macie znajomych.

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda

Gość Stary Kawaler Wacek
Ja nie mam znajomych jestem zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu nie mam kolegów koleżanek dziewczyny mi yo zabierali kanapki w szkole.

Gość gość
Tak siedze na kafe bo nie mam znajomych ale i rodziny moja rodzina to tylko mąż i syn

Gość gość
Siedze i czytam i zastanawiam sie jak to jest ,ze jedni mlodzi ludzie nawet w wieku przedszkolnym są bardzo inteligetne a tu niektore juz 'dorosle ' sa tak enteligentne ze normalnie strach:-) ciekawe czy po pijoku byli robieni czy ? Czarna magia :-)

Gość gość
No wlasnie. 3/4 ludzi tutaj nie ma z kim pogadac i dlatego tu siedzi.

Gość gość
19:36 co masz do ludzi mało internetowych tacy też muszą istnieć.

>>>Siedzicie na kafe bo nie macie znajomych. Taka prawda<<< x G_wno prawda :D. x Po pierwsze nie siedzę, ale leżę :D, x a po drugie, leżę, bo czasami muszę :(. x Trudno bym wzywał znajomych na półgodzinne lub godzinne leżakowanie :). x A Tobie współczuję samotności :(.

Gość gość
Piszecie tutaj bo nie macie komu napisac tego co mozecie napisac tutaj. Gdybyscie w realu mieli zaspokojona potrzebe kontaktu z drugim czlowiekiem to byscie tu nie przesiadywali wyzalajac sie, proszac o porady, opinie, albo piszac o p*****lach. Taka prawda misio :-)

Gość gość
Po pierwsze ty tez tu jakoś siedzisz a po drugie co w tym złego.

Gość gość
O tej porze powinienes siedziec w knajpie na piwie z kumplem albo jezdzic z nim na rowerze albo robic fajne rzeczy z dziewczyna. A siedzisz tutaj. Nie wykrecaj sie ze jest inaczej misio, nie masz znajomych i tyle :-)

Gość gość
dziś na zdjęciach widać jak leżysz i się byczysz :)

Gość gość
No siedze dlatego wiem o czym mowie :-P I nie mowie ze cos w tym zlego, tylko stwierdzam fakty. To inni robia z tego jakis atak.

Gość gość
Siedze na kafe bo jestem chory. Taka prawda ciulu :classic_cool:

Gość gość
To prawda nie mam znajomych ale zupełnie samotna nie jestem i to że wieczorami siedze na kafe nie znaczy że nie mam innych rozrywek i że nigdzie nie wyjeźdzam teraz w każdym hotelu jest wi-fi

Gość gość
100%prawda. Polać mu

Gość gość
fakt, patologia nie ma znajomych

Gość gość
Agnieszka93 ale Ty ladna jestes :-)

Gość gość
jestem jaskolka uwieziona :)

Gość gość
Albo wchodzicie tu zeby zaspokoic potrzebe smiechu bo w ciagu dnia jestescie smutasy i nie macie sie z kim posmiac

Gość gość
19:52 nie wiesz co mówisz patologia to patologia a samotność to zupełnie co innego

>>>Piszecie tutaj bo nie macie komu napisac tego co mozecie napisac tutaj.<<< To prawda :). W realnym zyciu nie jestem taki wulgarny i nie obrażam tak bezproblemowo innych ludzi (nawet jeśli na to zasługują :D ). x >>>Gdybyscie w realu mieli zaspokojona potrzebe kontaktu z drugim czlowiekiem to byscie tu nie przesiadywali wyzalajac sie, proszac o porady, opinie, albo piszac o p*****lach.<<< Nigdy nie żalę się i o porady nie proszę. Nie ufam na tyle internetowi, by pisać o swoich bieżących problemach. Leżę, bo muszę i przy okazji sprawdzam, czy potrafię jeszcze sklecić sensowne zdanie w języku polskim :). A na niektóre tematy zaglądam z ciekawości :). x Oddzielam moją obecność tutaj od życia realnego, tak jak oddzielam treści książki, od treści życia :). x Rozumiem, czym jest samotność, dlatego czasami proponuję, by osoba na nią narzekająca, zadzwoniła do mnie. Poznawanie nowych ludzi zawsze nas rozwija :). Niestety reakcji na moje zaproszenia jest zero :(. x >>>Taka prawda misio<<< Jak widzisz: nie do końca taka jak myślisz :) .

>>>Po pierwsze ty tez tu jakoś siedzisz a po drugie co w tym złego.<<< Nie uważam, by było w tym coś złego :).

Gość gość
Rozumiem, czym jest samotność, dlatego czasami proponuję, by osoba na nią narzekająca, zadzwoniła do mnie. Poznawanie nowych ludzi zawsze nas rozwija usmiech.gif . Niestety reakcji na moje zaproszenia jest zero smutas.gif . x podaj nr juz dzwonimy :classic_cool:

Tak. Jak ktoś pisze że ma znajomych i siedzi na kafe to znaczy że ich nie ma, ja jak miałam dobrego kolegę to internetu używałam tylko na youtube. Ale to moje stwierdzenie.

Gość gość
a chooy ci do tego

>>>O tej porze powinienes siedziec w knajpie na piwie z kumplem albo jezdzic z nim na rowerze<<< Zawsze byłem typem samotnika i siedzenie w knajpie nigdy mnie nie kręciło :). Od nastolatka zarabiałem sam na siebie i miałem własne lokum :). Przyjaciele i znajomi spędzali u mnie czas i nie było dnia spędzonego samemu :). Teraz mam totalnie zagracone i nieposprzątanie mieszkanie, do którego wstydzę się wpuścić kogokolwiek :(. Wczoraj przez cały dzień odzyskałem 0,5 metra kwadratowego przestrzeni w dawnej sypialni. Robiłem to w pozycji tak niewygodnej, że wieczorem kręgosłup zupełnie nie chciał już współpracować. Jutro muszę być przed siódmą w ważnym miejscu i leżakuję teraz na zapas, by wytrzymać jutrzejszy ciężki dzień :(. x >>>albo robic fajne rzeczy z dziewczyna.<<< Pogoniłem ją :(, gdy lekarze orzekli mój pobliski zgon :D. Teraz powoli odbudowuję swoje życie i zaczynam rozglądać się za jakąś muzą :). Trudno mi jednak zaprosić ją do niesprzątanego od pięciu lat mieszkania :(. x >>>A siedzisz tutaj. Nie wykrecaj sie ze jest inaczej misio, nie masz znajomych i tyle<<< Mam :(. Tyle, że jednej obiecałem zanalizować pewne wpisy i od wczoraj dzwoni, czy już to zrobiłem, a drugiej miałem przygotować nowe oprogramowanie. Do czasu zrobienia tego, wstyd mi się do nich odezwać :(.

>>>na zdjęciach widać jak leżysz i się byczysz<<< Nie żartuj sobie, ze zdjęciami wklejanymi przez jakiegoś debila :(. x Kilka osób z Kafe ma moje zdjęcie, ale nie sądzę, by naruszyły tajemnicę korespondencji :).

>>>To inni robia z tego jakis atak.<<< Przepraszam :) . x Złe przyzwyczajenie z tego forum ;).