Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety wymagajcie prawiczkow do zwiazkow!!!

Polecane posty

Gość gość
ja skupiam sie na dziewictwie

Gość gość
Czyli nie szukasz miłości tylko błony - brawo...

Gość gość
miłości razem z dziewictwem

Gość gość
chyba by mnie musiało poyebać pechowiec.gif prawik w łóżku to totalna porażka. A zwłaszcza taki po 20-tce; albo zyeb, albo brzydal, albo z mikrofiutkiem XXX Niekoniecznie :) znam takiego, który jest całkiem przystojny i inteligentny. Po prostu chyba nieśmiały z niego facet. "Mikrofiutka" też raczej nie ma.

Gość gość
"Jestem zdrowa kobieta i totalnie nie rozumiem podejscia innych kobiet w tej kwestii, naprawde. Czy dla Was seks to tylko sport, techniczna rzecz, kwestia doswiadczenia w obyciu fizycznym?? A gdzie duchowosc, gdzie ten wyzszy wymiar odczuwania tego stanu?? Ja jestem dziewica po 20 i chcialabym bardzo prawiczka bo nie ma nic piekniejszego niz oddanie sie sobie wzajemnie po raz pierwszy, bycie dla siebie tymi pierwszymi, oddanie sobie tej pierwszej najswiezszej energii. Dlaczego nie potraficie spojrzec na to w taki sposob? tylko widzicie jedno, zeby on byl doswiadczony o wiedzial co robic bo inaczej przypal. Sorry ale to jest bardzo plytkie myslenie, bo oznacza ze dla was seks to tylko fizyczne doswiadczenie. A kiedy jest milosc to nie ma nic piekniejszego jesli dla obydwojga kochajacych sie ludzi jest to pierwszy wspolny raz." Zgadzam się z tym, ja jak poznałam mojego obecnego partnera, byłam dziewicą. On również nie miał wcześniej żadnych kontaktów seksualnych. Także byliśmy pod tym względem czyści i nieskazitelni :D. Początki były trudne. Teraz jesteśmy ze sobą już kilka lat i jest nam ze sobą dobrze :). Nadal jest chemia :). Także to nie reguła, że jak prawiczek to beznadziejny seks i wogóle. Każdy facet kiedyś był prawiczkiem, nie zapominajcie o tym. A wyśmianie w takiej sytuacji swojego partnera to wg mnie postawa dziecinna i karygodna.