Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oceńcie moją figurę po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Urodziłam córkę w maju 2014 roku. Przed ciążą byłam bardzo szczupła można by powiedzieć, że chuda. Jestem drobnej budowy, 21 lat, 165cm wzrostu. Po ciąży moje ciało bardzo się zmieniło, wyglądałam jak mała orka :) Troszkę jeżdżę na rowerku stacjonarnym, troszkę poćwiczę z Chodakowską, diety nie mam żadnej, w sumie jem co popadnie. Powiedźcie mi, czy moja figura jest ok? fajna? Czuję się gruba :( Kiedyś byłam patyczakiem więc może temu tak. Potrzebuję motywacji. Napiszcie mi czy jak na niecały rok jest dobrze jeśli chodzi o powrót do ciała z przed ciąży? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e641b55e01c6e2c6.html

Gość gość
Nic nie widać, daj nagą i w wyższej rozdzielczości:classic_cool:

Gość gość
masz ładne buty nie jesteś gruba, ale masz brzuch, to jak ja, ale ja nie rodizlam nie jest xle;-)

Gość trener_osobisty
Jest ok;) mija rok po ciazy wiec mozna myslec juz o jakiejs konkretnej formie cwiczenia. Jednak osobiście odradzam treningi Chodakowskiej. Jak z waga?

Gość gość
Naprawdę nie jest tak źle? Bardzo mnie to cieszy i podbudowuje na duchu jednak ja i tak czuję się gruba w tym ciele. Obecnie przy tym wzroście ważę 55kg. Przed ciążą ważyłam 48kg.

Gość gość
popracuj nad brzuchem

jest ok mam tyle samo wzrostu co Ty i odchudzam się teraz bo miesiąc po porodzie ważyłam mniej niż teraz :( dzieci mają 6 i 5 lat a ja zamiast utrzymać wagę 51/53 podskoczyłam do tylu co było właśnie niespełna mies.po porodzie bo ja w 3 mies.po pierwszej wróciłam do wagi 54 po drugiej ciąży 56 a walczę o wagę którą miałam 2/3 lata temu czyli 51... ciężko gorzej jak po urodzeniu dziecka :( ale może się uda, ja robię marsz od 1 do 2 godzin dziennie,pozdrawiam.

Gość gość
Jesteś gruba, powinnaś schudnąć 10 kg, a przynajmniej tak z 5-7. A te nogi... okropne :o i włosy straszne.

Gość gość
Fajna i fajne nogi:)

Witam serdecznie, chciałabym skontaktować się z Paniami, które nie do końca aktualnie akceptują swoje ciało. Bardzo proszę o wiadomość na adres m.dalaszynska@tvn.pl

Gość gość
Pani Moniko niech się pani lepiej zajmie grasującym po kafeterii pedofilem:classic_cool:

Gość gość
Wyglądasz jak Dziecko! ile masz lat? 17? Fuu. I to rok po porodzie.

Gość gość
dobrze jest

Gość gość
a stań bokiem, bo en face jest ok , normalna figura nie widać śladow po ciąży :)

Gość gość
ładna figura :) ale nie słuchaj innych, sama musisz wiedzieć, że jesteś ok :)