Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jego zachowanie....

Polecane posty

Gość gość

Miałam bardzo dobrego przyjaciela. Dogadywaliśmy się naprawdę super. Na którymś spotkaniu wyznał, że dla niego to nie jest tylko przyjaźń. Bardzo się ucieszyłam, bo mi on też nie był obojętny. Po tym spotkaliśmy się jeszcze tylko raz. Od ostatniego spotkania nie mam z nim kontaktu, nie odpisał mi nawet na głupiego smsa. Mija już 3 msc, a ja nadal nie wiem o co chodzi, dlaczego się nie odzywa. Strasznie mnie to męczy. Powiedzcie, o co może mu chodzić? Tak szybko mu się znudziło?

Gość gość
Widac mu sie znudzilo i moze spotkal jakas inna laske i dla ciebie poprostu nie ma czasu.

Gość gość
to po co to mówił? znalazł sobie kogoś tak z dnia na dzień? nawet jakby to przecież nie byliby od razu razem, a ze mną mógł porozmawiać i tyle... czy każdy mężczyzna uważa, że ucieczka w milczenie to najlepsze rozwiązanie?

Gość gość
moze go ponioslo na spotkaniu z toba, moze juz wtedy mial kogos na oku, ale mu nie bardzo z nia szlo i w przyplywie emocji ci to powiedzial...czy to wazne dlaczego tak powiedzial? Liczy sie to co robi, a od 3 miesiecy ma cie gdzies... Ja tez ci powiem, ze cie uwielbiam - uwierzysz?

Gość gość
może miał jakiś wypadek nie daj Boże albo wyjechał gdzieś...

Gość gość
Tobie nie uwierzę, bo Cię nie znam. Go znałam bardzo dobrze.