Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsusanne

pomoc mamy i teściowej przy dziecku

Polecane posty

Gość gość
Autorko nie zazdroszczę ;) wymieniam się z mężem, jeśli ja pracuje on przajmuje opiekę nad dzieckiem, domem i wtedy ja nic nie robie. Dzięki temu,że jestem zorganizowana i mam super dziecko które potrafi się zająć sobą i zabawkami a nie stoi jak przylepa przy mojej nodze mam wolny czas kiedy śpi w dzień średnio 3 godz i wieczorem jak śpi :D ponadto tez chodzę do fryzjera,kosmetyczki i na spotkania ze znajomymi, wtedy tata ma czas z dzieckiem, a ze jest dobrym ojcem nie musze go babci wpychac

Gość gość
gośćsusanne wczoraj A ja myśle że jesteś leniem,nieporadną umiesz świetnie udawać i bezczelnie wykorzystujesz babcie SZOK!.Moja sąsiadka póltora roku temu urodziła blizniaki z in vitro jest już po 40-tce.Mieszka z mężem ktorego nie ma całymi dniami,pracuje jako przedstawiciel handlowy.Ta kobieta nie ma rodzicow a z tesciami widac dobrze nie zyje bo nikt ja nie odwiedza.Sama znosi wozek z II pietra potem pojedynczo dzieci, i idzie na spacer czy po zakupy,nie wiem jak ona funkcjonuje ale widać że wszystko się kreci. Wracając prosi tylko o pomoc sąsiada w przeniesieniu dzieci a wozek zostawia w wiatrołapie. Można? można,jak się nie ma komu podwiesić to trzeba mieć czas na wszystko i dobre chęci.

Gość gość
gośćsusanne wczoraj i gdzie tu sprawiedliwiość:):):) babcia się natyra a córcia wieczorami zamiast po pracowac bedzie sie kopulowac i zrobi babci następne,bo nie czuje jaka to ciężka praca.