Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego zdrowy człowiek chce żyć a chory chce umrzeć

Polecane posty

Gość gość
chyba chory na głowę chcą umrzeć, ja jestem nieuleczalnie chora i chcę żyć i będę żyła!!

Gość gość
ja też chora, zdrowa czy załamana chcę żyć

Tak prawdę powiedziawszy, to ludzie poważną chorobą dotknięci, bardziej cieszą się życiem :), od znudzonych leni np. z tego forum :(.

Gość gość
ja jestem chora i chcę umrzeć, bo choroba zmieniła mój wygląd. Nie jestem w stanie się przez to zaakceptować.

>>>ja jestem chora i chcę umrzeć, bo choroba zmieniła mój wygląd. Nie jestem w stanie się przez to zaakceptować.<<< A co ma brak cycka do chęci życia? Niektóre cycków od urodzenia nie mają i też bywają szczęśliwe :).

Gość gość
misio to, co piszesz nie jest śmieszne, powinno Ci być wstyd za ten głupi uśmieszek na końcu.

>>>misio to, co piszesz nie jest śmieszne, powinno Ci być wstyd za ten głupi uśmieszek na końcu.<<< Uśmiech jest życzliwy, a nie wyśmiewający :). A post ma na celu zwrócenie uwagi, że dla mężczyzn nie liczy się tylko wygląd kobiety. Wiele kobiet po mastektomii, przestaje czuć się kobietami. Nie ma to przyczyn do końca obiektywnych, a jest głównie projekcją ich lęków. Podobnie jest z wieloma śladami po oparzeniach itp. Nie wiem, jaki problem dotknął cytowanej przeze mnie dziewczyny, ale nie zawsze jest on tak poważny, jak widzi go "posiadaczka niedoskonałości". Przepraszać za ten uśmiech nie będę, ale mam nadzieję, że wyjaśniłem jego sens :).

>>>A dzisiaj lekarze są w szoku, bo ja żyję i dobrze funkcjonuję.<<< To zdanie skądś znam :(. Czy też masz coś takiego, że teraz czujesz się silniejsza i nie przejmujesz zbędnymi pierdołami :) ? Trzymaj się :) .