Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Moja dziewczyna nie akceptuje mojej rodziny

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Do rodzic贸w tylko pan/pani. Powie dzie艅 dobry i tyle. O nic nie zapyta nie zagada. Trzyma ich na dystans, cho膰 rodzice si臋 staraj膮 i s膮 w porz膮dku wobec niej. Natomiast reszt臋 mojej rodziny ma gdzie艣. Toleruje jedynie mojego brata, bo z nim 偶artuje i rozmawia normalnie. Ale bratow膮 to totalnie olewa. Tak samo z dalszym moim rodze艅stwem, kuzynami i ich rodzinami. Daje jasno do zrozumienia, 偶e z ni膮 nie zakoleguj膮. Jak z ni膮 post臋powa膰? Ja z ca艂膮 rodzin膮 jestem bardzo z偶yty a ona stawia mnie w dziwnej sytuacjach. Zawsze m贸wi, 偶e to moja rodzina i ona nie musi na si艂臋 si臋 z nimi przyja藕ni膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Uciekaj od takiej 偶miji gdzie pieprz ro艣nie.Zobaczysz jakie ci zgotuje piek艂o gdy podpiszesz sie w urzedzie.A rodzice twoi tez niech ja trzymaja na dystans.Moj brat tak zmoczy艂 ty艂ek a ja na t膮 france patrzec nie mog臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co jeste艣 z tak膮 wyrachowana sucza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olewaj r贸wnie偶 jej rodzin臋,powiedz ze nie bedziesz u niej bywa艂,rozmawi膮艂 z rodzicami bo to jej rodzina i nie musisz ich zna膰 i lubi膰.Pozamiatane,nie daj soba manipulowa膰,to musi by膰 bardzo wredne babsko.Zwiewaj na km od niej,tyle fajnych normalnych dziewczyn a ty znalaz艂e艣 takie badziewie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O偶e艅 si臋 z ni膮 ...Po 艣lubie jak to zwykle bywa rodzina da jej wycisk ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a musi z nimi rozmawia膰? Mnie te偶 irytowa艂o kiedy ch艂opak nalega艂 偶eby dotrzymywa艂a towarzystwa jego rodzicom, o czym mam z nimi rozmawia膰? To nie jest tak, 偶e ich nie lubi臋, po prostu rozmowa si臋 nie klei.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 do czego namawiasz,tak suka to da rade wszystkim i jeszcze bedzie sie umia艂a 偶ali膰 ze jest pokrzywdzona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo nie jest z艂a. Lubi臋 sp臋dza膰 z ni膮 wolny czas, jest bardzo 艂adna i inteligentna. Takiej dziewczyny d艂ugo szuka艂em. Wszystko jest w porz膮dku, tylko nie akceptuje mojej rodziny. Zbli偶a si臋 komunia w rodzinie i chcia艂bym z ni膮 tam p贸j艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 no tak,ty raczej wola艂a艣 sam sex z ich synem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a lepiej, 偶eby wola艂a z jego rodzin膮? ;) Nie, po prostu grzecznie si臋 wita艂am, czasem zamieni艂am z nimi s艂owo, ale na si艂臋 nie ci膮gn臋艂am rozmowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
INTELIGENTNA???? to zwyk艂a chamka,cz艂owiek inteligentny tak si臋 nie zachiwuje.. Chyba ze robisz prowokacj臋:):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiedzia艂a Ci to wprost ,偶e nie akteptuje Twojej rodziny ? Czy po prostu wyci膮gasz takie wnioski za "namow膮 "swojej zazdrosnej bratowej ? Mo偶e za kr贸tko si臋 znacie i ona si臋 jeszcze kr臋puje ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiem jeszcze, 偶e z jej rodziny pozna艂em tylko jedn膮 siostr臋 i jej rodzic贸w. Drugiej siostry nie widzia艂em na oczy, cho膰 mieszka w tym samym mie艣cie. Wiem, 偶e ma normalne relacje w rodzinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e po prostu jest za wcze艣nie na budowanie wi臋zi rodzinnych? Albo to jedna z tych os贸b kt贸re uwa偶aj膮, 偶e wchodzi si臋 w zwi膮zek z partnerem, a nie ca艂膮 jego rodzin膮 a偶 do kuzynostwa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszystkie wola艂y dystans bo to nie rodzina a pozniej wyciagaly 艂apy po pomoc i opiek臋 nad bachorami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"chamka"? A co ona takiego robi? Przecie偶 nikomu nie ubli偶a, po prostu nie wpada ramiona witaj膮c si臋 z rodzicami autora. Z opisu wynika, 偶e nie tyle toleruje jego brata co go zwyczajnie lubi, a to ma sens - s膮 pewnie w podobnym wieku. Do tego autora dziwi, 偶e ona zlewa jego kuzyn贸w, ich rodzic贸w...no tak, ze wszystkimi powinna widywa膰 si臋 co drugi dzie艅 na kawie. To s膮 dla niej obcy ludzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na razie z Twojego opisu nie wynika 偶adne chamstwo z jej strony. Jak mia艂aby si臋 niby zwraca膰 do Twoich rodzic贸w? A te偶 nie musi si臋 spoufala膰 z wszystkimi cz艂onkami rodziny. Wa偶ne, czy ich szanuje. Lubi膰 wszystkich nie musi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co wy piszecie. Nie jest chamska. Grzecznie si臋 przywita, ale nic poza tym. Nie zagada ani nic z tych rzeczy. Chodzi mi o to, 偶e chcia艂bym p贸j艣膰 z ni膮 na komuni臋 w rodzinie ale nie wiem czy w ogole jej to proponowa膰. Obawiam si臋 te偶 dalszej rodziny, 偶e zacznie jej co艣 dogryza膰, bo czuj膮 od niej oboj臋tno艣膰. Z drugiej strony nie chce i艣膰 sam, bo wtedy b臋d膮 mi dogryza膰, 偶e ich szanuje i ma w d***e, bo nie chcia艂a si臋 nawet pokaza膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oho, trolle wystartowa艂y. Jaka chamka? Rodzic贸w traktuje grzecznie, a 偶e na dystans, bo to pewnie wczesny etap znajomo艣ci. Nie musi rzuca膰 si臋 na szyj臋 ani spoufala膰 z brata szwagra ciotki c贸rkami. Wystarczy, by by艂a wobec nich uprzejma. Nie ka偶dy wychowywa艂 si臋 w cyga艅skim taborze i ma taki wzorzec relacji rodzinnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"chamka"? A co ona takiego robi? Przecie偶 nikomu nie ubli偶a, po prostu nie wpada ramiona witaj膮c si臋 z rodzicami autora. Z opisu wynika, 偶e nie tyle toleruje jego brata co go zwyczajnie lubi, a to ma sens - s膮 pewnie w podobnym wieku. Do tego autora dziwi, 偶e ona zlewa jego kuzyn贸w, ich rodzic贸w...no tak, ze wszystkimi powinna widywa膰 si臋 co drugi dzie艅 na kawie. To s膮 dla niej obcy ludzie. X go艣膰 dzi艣 Na razie z Twojego opisu nie wynika 偶adne chamstwo z jej strony. Jak mia艂aby si臋 niby zwraca膰 do Twoich rodzic贸w? A te偶 nie musi si臋 spoufala膰 z wszystkimi cz艂onkami rodziny. Wa偶ne, czy ich szanuje. Lubi膰 wszystkich nie musi. x Dok艂adnie. OBCY.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od razu wida膰, u kogo pokutuj膮 wiochniane nawyki. Zakumplowani z po艂ow膮 wsi i przysi贸艂kiem oraz psem so艂tysa, a kto si臋 wy艂amie, to go sztachet膮 :P Cham ze wsi wyjdzie, ale wie艣 z chama nigdy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak ma m贸wi膰 do twoich rodzic贸w, je艣li nie "pan/pani"? Przecie偶 nie jest twoj膮 偶on膮, to nie jest jej rodzina. Z tego co opisujesz, niekoniecznie ma gdzie艣 twoj膮 rodzin臋 - jest uprzejma, ale si臋 nie spoufala, mo偶e jest nie艣mia艂a albo po prostu nie czuje si臋 pewnie w towarzystwie twojej rodziny - bo to twoja rodzina, nie jej. Ma racj臋, 偶e przyja藕ni膰 si臋 na si艂臋 z twoj膮 rodzin膮 nie musi - wystarczy, 偶e b臋dzie uprzejma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je偶eli twoja rodzina jest niewychowana i b臋dzie 藕le traktowa膰 Twoj膮 dziewczyn臋 za pow艣ci膮gliwo艣膰 w obecno艣ci obcych to problem le偶y po stronie rodziny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"""Ja z ca艂膮 rodzin膮 jestem bardzo z偶yty a ona stawia mnie w dziwnej sytuacjach. Zawsze m贸wi, 偶e to moja rodzina i ona nie musi na si艂臋 si臋 z nimi przyja藕ni膰. """ Ja tutaj widz臋 nie tyle chamstwo cho膰 mo偶na by tak rzec,ile prostactwo i brak szacunku do w艂asnego ch艂opaka. Co znaczy "na si艂臋" a kto艣 t臋 lal臋 zmusza do przyjazni?? to po pioruna tam przy艂azi,niech siedzi tuman u siebie w domu i przyjazni sie ze swoja rodzin膮.Nie sadz臋 偶e rodzice ch艂opaka i jego rodzina b臋d膮 za kim艣 takim nijakim t臋sknili,za takimi si臋 nie t臋skni.Ludzie m艂odzi kiedy zak艂adaj膮 rodzin臋 wchodz膮 w obie rodziny,jesli kto艣 ma inne zdanie to lepiej niech daruje sobie zwi膮zek .Bo jesli go za艂o偶y to stworzy ob贸z koncentracyjny partnerowi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lol dziewczyna. To wy jacys niepelnoletni chyba

Udost臋pnij ten post

Moja dziewczyna tez m贸wi do moich rodzic贸w pan/pani i mi to nie przeszkadza jest to po prostu grzeczno艣膰 kt贸r膮 okazuj臋 moja dziewczyna tym nie ma co si臋 przejmowa膰. dziewczyna pr臋dze czy p贸藕niej zaprzyja藕ni si臋 z rodzicami twoimi a, je偶eli nie to, co zrobisz zostawisz j膮? bez sensu czasem tak jest ju偶 w 偶yciu i nic na to nie poradzisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 niewychowana to jest ta dziewczyna,bo to ona przychodzi do domu ch艂opaka,a nie rodzice ch艂opaka do niej.Nie odpowiada jej jego rodzina to po h...przychodzi i r偶nie kogo艣 kim nie jest.A poszla ty w p...du

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiem ci tak m贸j ch艂opak tak mia艂 i tak ju偶 pozosta艂o a jest moim mezem . Nigdy nie mia艂 kontaktu z moimi rodzicami , robi to samo co twoja nie zagada艂 ,odpowiada bo musi. To straszne, jak sa urodziny corki to jest atmosfera gorsza ni偶 na stypie. Nie wiadomo o czym mowic. Moi rodzice to si臋 do niego nie odzywaja bo nie ma o czym rozmawia膰 on ma sw贸j swiat i swoja mamusie z kt贸ra jedynie rozmawia na urodzinach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na urodziny do rodzic贸w nie chodze swoich tez nie odprawiam . Jest to bardzo uci膮偶liwe i jest strasznie przykro. Kiedys za m艂odu na to nie zwraca艂am uwagi ,my艣la艂am ze si臋 zmieni. W domu nie rozmawiamy na temat rodzic贸w ani mojej rodziny. w tym roku prawdopodobnie b臋dzie pogrzeb w mojej rodzinie i co ? no nie pojde wstyd mi za niego za takiego BUCA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj brat ozenil sie z taka zolza i efekt jest taki ze cala rodzina z nim nie gada bo ona 'hrabianka' a on jej 'sluga' my jestesmy plebs dla niej bo mamy 1500 wyplaty i nie kupujemy jej prezentow typu lodowka, nie dokladamy sie jej do auta phi masakra ale jej rodzina bogacze i panstwo wielkie bo okradaja panstwo i robia lewe interesy i jej mieszkanie kupili. Szmata piertolona! UCIEKAJ!

Udost臋pnij ten post