Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstanie przez smsa?? wypada?

Polecane posty

Gość gość

Wciąż się kłóciliśmy, ostatnia sprzeczka przeważyła na wszystkim i zdecydowaliśmy w kłótni sms-ej o rozstaniu. Gdy emocje opadły postanowiłam go przeprosić - jak zwykle, ale on obrażony nie chce słyszeć o zgodzie, nie chce ze mną rozmawiać, jedynie wciąż oskarża. Zawsze po kłótni było to samo, tylko ja poczuwałam się do winy. Powiedziałam dosyć. Przemyślałam to i doszłam do wniosku, że jednak ma rację. Mamy po 30 lat, nie dogadujemy się kompletnie, to nie jest to czego szukam, on również szuka czegoś innego. Ale on nie chce się spotkać ze mną osobiście, napisał, że mu nie zależy, nienawidzi mnie i nie chce mnie oglądać i mam mu dać spokój. Nie wiem po co to utrudnia..

Po prostu przestań si odzywać, skasuj numer i już. Jakby mi facet powiedział, że mnie nienawidzi i nie chce mnie oglądać, to by to był ostatni mój kontakt z nim.

Gość gość
Niestety ma takie "jazdy" chce zbudzać we mnie poczucie winy. Bo on taki pokrzywdzony, dlatego mam już go dosyć. Chciałam to załatwić w cywilizowany sposób, żeby później nie chodził i nie opowiadał bóg wie czego, albo nie wypisywał za mną. Koniec to koniec, podać rękę i pójść w swoja stronę.