Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Jak oceniacie słowa Janusza Korwina Mikke dotyczące górników?

Polecane posty

Gość gość
ja sie zgadzam.

Gość gość
Korwin to podstawiony gość. Trzymali go w odwodzie na chwilę kiedy główne opcje polityczne się skompromitują. Nie ma znaczenia co mówi

Gość gość
Buszmeni

Gość gość
Pewnie ci sami którzy mi neta odłaczyli

Przecież to szaleniec,oby nigdy do władzy nie doszedł. Pierwsze co wszystkie baby pośle do garów Ciebie również Fiku.

xen dziś -Jesteś niestety zbyt mało inteligentny aby zrozumiueć o czym mówi JKM.Wiesz ile kobiet by chciało być przy garach i dzieciach? A dzięki socjalistom to kobiety nie mają wyboru, dzieci do żłobka, a one do pracy za parę groszy a po pracy do garów i mopa. Ale ty jesteś po prostu za głupi aby zrozumieć o czym mówi JKM, ty myślisz że pieniądze są z dotacji a nie z pracy. JKM powiedział że za Hitlera były niższe podatki niż teraz, dodał że baca za Hitlera nie potrzebował pozwoleń na produkcję oscypków a za Unii to potrzebuje a dzienikarka powiedziała że JKM popiera Hitlera :D. Czyli jak powiesz że w 1940 roku było ciepłei słoneczne lato, to oznacza to że popierasz Hitlera:D

fikuMikuu dziś Pytałam o aktualne "wystąpienie" a nie o całokształt. x Całokształt wyklucza poświęcanie mu większej uwagi.

Gość gość
Popieram, a swoją drogą wspaniały zabieg marketingowy. Ponoć Kopacz ka chciała na tym robić kampanie ale się przestraszył ze strajki będą. A tak Korwin to wykorzystał a strajków nie będzie bo póki co Korwin władzy nie ma.

xen dziś -Z tobą też nie ma sensu, bo nie rozumiesz gospodarki. Gdyby socjaliści zrozumieli gospodarkę, to przestali by być socjalistami. Cała tajemnica kryje się właśnie w tym, że nie wiesz jak działa gospodarka, albo po prostu nie chce ci się pracować i ten system ci odpowiada,gdzie państwo cię utrzymuje.

BSA, przecież ty wszystko wiesz o mnie:D. To co ja będę pisała hahaha:).