Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks na pierwszej randce a teraz randka w restauracji. Mam stresa.

Polecane posty

Gość gość

Zaczeliśmy od d**y strony, boje się tego spotkania. Co jak nie będziemy potrafili rozmawiać ze sobą? Po tym wszystkim jest taki dystans, to pewnie ze wstydu ze tak wyszło z tym seksem/

Gość gość
Nie znamy się a spaliśmy ze sobą to strasznie głupie uczucie. Nie wiem jak się zachowywać bo to obcy facet jest, nie wiem o nim nic. Nigdy w zyciu już tak nie zrobię, nawet dziwie się ze facet się do mnie odezwał po tym wszytskim

Gość gość
pojdziesz i znowu dasz d**y

Gość gość
napij sie czego przed spotkaniem dla kurażu i nie bedzies. sie stresować

Gość gość
Martusia ale powiedz po tym seksie nie czuliście się głupio na kolejnym spotkaniu? Nie było takiej blokady między wami? Jak wyglądały wasze kolejne spotkania? Możesz cos więcej napisać?

Poszlismy do lozka.. a na co duzo gadac , jest zupelnie inny niz ja , w zyciu bym sie z nim nie zwiazala,gdybym go znala , ale w ma palke ze masakra ;) skarb szkoda wypuscic

Gość gość
martusia ale kolejne randki mieliście też w łóżku czy mieliście taką oficjalną randkę jaka mnie czeka?

Gość gość
My zaszalelismy na 2 spotkaniu. Pozniej byly kolejne randki. Czulam ze wszystkk jest strasznie szybko ale od poczatku podswiadomie myslalam ze to ten jedyny i szkoda racic czasu. Jestesmy 10 lat razem i swietnie wspominamy ten intensywny seks na samym poczatku ;)

Gość gość
Ale czy czuliście się ze sobą swobodnie po tym seksie czy była taka rezerwa i lekki wstyd?

Ja się ze swoim przespałam nawet nie na randce, tylko w dniu poznania się :D Pierwsza randka była mega dziwna przez 20 minut na początku, potem zaczęliśmy się normalnie zachowywać.

Gość gość
A ja na trzeciej randce. Po wszystkim bardziej zbliżyliśmy się do siebie,a znałam go dwa tygodnie.Teraz jesteśmy 9lat po ślubie. Pewnie,że lepiej odrazu sprawdzić.

Ja zawsze uważałam, że trzeba czekać i sprawdzać, a seks to na końcu. Z poprzednim facetem prawie 7 miesięcy czekałam z pierwszym seksem. A z następnym, masakra pierwszy dzień.

Gość gość
Czyli obalamy mit że jak dziewczyna pójdzie szybko do łóżka to jest spalona:-D U nas nie dało się czekać bo taka była chemia, we wcześniejszym związku poszłam na 5 randce i byliśmy ze sobą kilka lat.

Gość gość
ja też "sprawdziłam" swojego na pierwszej randce :) jesteśmy już razem 5 lat i mamy małego Krzysia :)

Gość gość
to tak z każdym można pójść na pierwszej randce, niby zeby wypróbować, w końcu po iluś takich przygodach może z jeden facet zdecyduje sie zostać na stałe;)

Gość gość
wyjatki sie zdarzaja, ale to tylko wyjatki:)

Gość gość
Ja również wskoczyłam do łóżka na pierwszej randce, było super, ale po wszystkim miałam wyrzuty sumienia i wróciłam do domu do męża i synka.

Gość gość
Tu autorka, pół nocy nie spałam:-) Ale w sumie czym ja się stresuje? wyjdzie cos z tego to wyjdzie , nie to będzie następny:-P Zdziwiona jestem tylko ze facet chce kontynuować znajmość z tak "rozwiązłą" dziewczyną:-D Najsmieszniejsze jest to że ja to taka cnotka niewydymka jestem, żadnych przygód i żadnych nieprzyzwoitych zdarzeń w swoim życiu. Miałam tylko jednego faceta wcześniej.

Gość gość
Masz sie czym chwalić, naprawdę. Zwykle puszczalstwo. Pewnie jego koledzy już wiedza jaka łatwa laska mu sie trafiła. A do restauracji idzie bo tak trzeba, żebyś znów rozchylila nogi i tyle. Nie łudź sie ze myśli o tobie dobrze :-D

Gość gość
autorka i te które poszły do łóżka z nieznajomymi jesteście zwykłymi d******* :)

Gość gość
pamientajcie ze grzech zawsze sprowadza cierpienie prendzej czy puzniej bedziecie cierpiec np zdrady , smierc dziecka jaki grzech taka cena nic nie jest za darmo trzeba zapłacic demonom

Gość gość
tylko bóg może nas uratowac od tej ceny

08:19 zazdroscisz? Ty nie masz smialosci podjac krokow i zal doope sciska...Facetowi to mozna, dziewczynie nie? ---- O8:44 Ciebie to mocno pogrzalo:D

Gość gość
Zgadzam się z Martusiaoop.

Gość gość
Ae czego tu zazdrościć ? Ze dalyscie d**y facetowi nie wiedząc nic poza tym jak ma na imię! :-D wybacz, to nie w moim stylu. Mam jeszcze do siebie jakiś szacunek, nie to co wy.

Gość gość
Nie od dzis wiadomo ze jak baby dają to faceci korzystają. No i nie od dzis wiadomo ze taka kobieta jest po prostu łatwa a facet to macho bo zaliczył ekspresowo. Stereotypów już nie zmienisz. Ale jak lepiej ci sie zyje z ta myślą to idź w świat i daj innym pouzywac :-D