Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jak się rozpieszczacie

Polecane posty

Gość gość

bo ja co tydzień robię sobie dłuuuugą pachnącą kapiel w gorącej wodzie z olejkami itp.przy ulubionej muzyce raz w tyg. chodzę na masaż ciała z olejkami raz w m-cu do kosmetologa i co tydzień na jogę ostatnio usłyszałam, ze w ogóle nic dla siebie nie robię i w ogóle nie sprawiam sobie przyjemnośći a co dla was jest przyjemnością, czyli jak się rozpieszczacie

Właśnie się rozpieszczam, oglądam film na kompie, popijam pyszne winko, kupiłam sobie moje ulubione ale niestety zdecydowanie za drogie fajki i się relaksuję. A i wczoraj kupiłam sobie nowe buty. To jest mój sposób na rozpieszczanie się, jakieś kąpiele, kosmetyczki, to mi w ogóle przyjemności nie sprawia.

Jak chcę sobie zrobić przyjemność to kupuję coś pysznego do jedzenia słodkiego albo składniki na jakiś lepszy obiad i sobie coś fajnego gotuję. Albo kupuję orzechy i podjadam. Filmy oczywiście też wchodzą w grę, ale w sumie często je oglądam więc nie powiedziałabym, że to jakieś wielkie rozpieszczanie się. Czasem mam ochotę na coś innego, jakiś ciuch albo jakiś ładny notes/zeszyt, fajny długopis, książkę, bardzo często kupuję też w takich momentach półprodukty, żeby potem sobie coś z nich uszyć, skleić, pobawić się formą. W sumie trochę jak dziecko, ale cóż, tak lubię, bo mam satysfakcję z tego.

Gość gość
Wp*****lam pizze czekolade wypijam piwo lub nalewki trochę i idę spać...

Gość gość
Lubie ekspetymentowac z kosmetykami. Czesto robie sobie aromatyczna kapiel w pianie z maseczka na wlosach i twarzy. Biegam, chodze na aerobik i na basen. Lubie wypic pyszna kawe i zjesc ulubione ciasto w malej kawiarence. Lubie spontaniczne, udane zakupy. Lubie spotkania w gronie przyjaciolek przy winku. Lubie zakopac sie pod koldra z ksiazka. Drobne przyjemnosci ktore buduja calosc

Gość gość
a mas zwygodną wannę moja jest za krótka na takie domowe spa