Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem opóźniona w rozwoju społecznym

Polecane posty

Gość gość
Ja się czuję ostatnio i tak normalniej, bo ostatnio poukładałam sobie parę rzeczy.. moim głównym problemem jest brak ludzi wokół i chciałabym w końcu skończyć studia i mieć konkretny plan na życie..

Gość cndirect
czyli zaczelas juz tworzyc ten plan. na pierwszym miejscu studia. dojdz do ladu z twoim kierunkiem. pozniej postaraj sie moze znalezc jakoms prace dorywcza. w ten spsob mozna poznac ludzi:)

Gość gość
Właśnie zastanawiam się nad kierunkiem.. to będzie mój 3 kierunek :P co gorsza, nie mam pola popisu, bo maturę zdałam średnio i nie te rozszerzenia, co 'trzeba'... myślalam o wyprowadzce z domu i studiach zaocznych, ale jeden kierunek, który mnie interesuje, w rzeczywistości te zaoczne prowadzi jak dzienne.. tylko popołudniami :( miałam kilka prac dorywczych i nic, w niektórych wręcz nikogo nie zdołałam poznać oprócz dziewczyn z biura. To nie tak prosto, większość ludzi ma jednak znajomych i nikogo nie interesuje zacieśnianie przyjaźni z kimś tam przypadkowo poznanym. Była fajna dziewczyna w jednej pracy, pisała do mnie smsy, ale cóż z tego, praca się skończyła jak i znajomość.

Gość cndirect
wiem co masz na mysli. kazdy w pracy ma znajomych i rodziny. ja np mam kolezanke, z ktora kiedys pracowalam i spotykamy sie regularnie. to ja do niej zagadywalam i sie teraz przyjaznimy:) w weekend spotykam sie z inna i ja poznalam w necie. mysle o tym, zeby wiecej ludzi szukac online

Gość gość
W stałej pracy pewnie byłoby inaczej - wiadomo :) internetowo to ja już właśnie mam dosyć poznawania, poznawałam głównie facetów, a potem różne rzeczy... albo olewanie, albo propozycje f****ng friends, może 3 sensownych poznałam, ale to kolegów, i taką grupkę ludzi (nie utrzymujemy już kontaktów bo na śmierć się z nimi zanudzałam niestety, zupełnie).

Gość cndirect
ja mam stala prace i tu wlasnie jest najtrudniej zdobyc znajomych. duzo osob jest po slubie. moze z tymi nudnymi znajomymi mozna jednak cos interesujacego robic. faceci w necie raczej odpadaja.

Gość gość
Dlatego łażę na różne rzeczy, żeby chociaż przebywać wśród ludzi. ..

Gość gość
Nie chcę po 2 latach odświeżać znajomości i tłumaczyć dalej, że mam zwalone życie.. bo oczywiście będą pytać, co tam u mnie. Poza tym byli tam faceci, którzy w nieładny sposób się do mnie dowalali. niestety z nimi spędziłam najnudniejszego Sylwestra w życiu, na którego wzięłam takiego kolegę. Masakra to była, ja jako jedyna byłam niepijąca a najwięcej werwy mialam i nijak się towarzystwa (prócz kolegi) rozruszać nie dało, pijącego notabene :P. A przecież nigdy nie byłam na wystrzałowym Sylwestrze, w zasadzie prawie wszystkie spędzałam z moimi 'przyjaciółkami'.

Gość gość
Przepraszam za dziwną pisaninę. Chaotycznie i nieuporządkowanie, chyba faktycznie czas iść spać.

Gość cndirect
cos wiem o tym spedzaniu czasu z nieodpowiednimi osobami:) ostatnio bylam w egipcie z facetem, ktory okazal sie pomylka. przez caly tydzien mnie denerwowal. bylam tez kiedys na dyskotece z kolezanka, ktora podrywa wszystkich facetow jak leci. mialam pozniej z jednym z nich problemy. rozumiem cie:)

Gość gość
Paradoksalne to. Mianowicie, że mieszkam w Polsce, byłem na darmowej na NFZ terapii, na całkiem dobrym poziomie to było. Nie mam na nic pieniędzy, bo nie mam pracy. Gdybym miał pracę, pieniądze za które mogę się utrzymać, to połowa moich problemów zniknęłaby, lub znacznie się zmniejszyła. Ale ja chyba jestem bardzo poważnie chory, no, może byłem. Ostatnio znowu gorzej.

Gość gość
Jaka Polska, takie Polki - nawet Arabom lizano tu tyłki w latach 70tych, a Polki robiły za zamiennik dla ich kóz. Niewiele się zmieniło w tym zakresie, polskie białe mięso nadal sprzedaje się po wyjątkowo niskich cenach. Im szybciej ten tępy, zażydzony i parszywy naród zdechnie tym lepiej. Kończ Waść, wstydu oszczędź i zrób miejsce w Europie dla bardziej wartościowych ludzi.# Czym byłabyś w stanie takiego faceta z wyższej półki zrelaksować? Masażem stóp? Marzy ci się high-class society, a mentalność masz iście lumpenproletariacką, kalkulatywną i wartą zdecydowanie mniej niż 2 tys. zł. Bardziej pasujesz do dresa handlującego częściami samochodowymi, niż do gościa z MBA. Ty w ogóle waginalny luju wiesz, co to jest miłość? # Myślę perspektywicznie i potrafię ekstrapolować trendy społeczne. W UK związki pomiędzy białymi Anglikami i białymi Angielkami zaczynają ustępować pod względem liczebności związkom internarodowym, interrasowym i interkulturowym oraz opcji życia w pojedynkę. Polskę też to czeka. Nowe pokolenia polskich gimnazjalistów uprawiających seks grupowy w szkolnych toaletach też wyrośnie na generację singli, a większość polskich dziewcząt zwiąże się z obcokrajowcami - nierzadko innych ras i kultur. Wspomnisz moje słowa. # Dokładnie tak jak mówisz! Kobieta to potencjalna matka i żona, musi się szanować. A facet to facet - nawet jeśli zamoczy na boku to w odróżnieniu od kobiety zawsze wróci do rodziny i będzie kochał tak samo. Gdy żona się puści, to dzieci i mąż przestają mieć dla niej jakiekolwiek znaczenie. # To nie ma znaczenia. Wojna religijna i rasowa już się rozpoczęła. Biali Europejczycy zrozumieją na czym polega humanitaryzm i tolerancja ze strony ciemnoskórych islamistów i czarnoskórych negrów, gdy staną się mniejszością w swoich krajach. Zresztą już chyba nawet teraz zaczynają to powoli rozumieć. # Właśnie za to lubię muzułmanów - traktują zdemoralizowane i zboczone szmaty łase na czarne penisy tak, jak na to zasługują. Gdybym był świadkiem takiego pobicia, to jedno wiem na pewno - przeszedłbym bym obok tego z uśmiechem i w żadnym razie nie marnowałbym czasu na telefonowanie na policję. # (...) To, że obecnie w dobie tzw. "wyzwolenia" z kobiet wychodzą seksualne zwierzęta, które zawsze w nich drzemały w o wiele większym stopniu niż w facetach, wcale nie musi oznaczać przyzwolenia społecznego na nigeryzację i islamizację europejskich krajów, w których to procesach biała wagina bierze wyjątkowo mocny udział - a polska wagina w szczególności. # Biali faceci traktują swoje kobiety jak księżniczki, a one i tak puszczają się z Arabami, bo pragną być używane w charakterze pojemnika na spermę i worka treningowego. Kobieca natura jest bardziej skomplikowana niż wam się wydaje, a kobiety są w znacznie większym stopniu kierowane seksualnym instynktem niż faceci. Białe kobiety instynktownie wyczuwają, że geny Murzynów i Arabów mają obecnie przewagę na świecie, dlatego z taką lubością się im oddają. # Tak a propos: myślę, że powinniśmy na Wykopie zastosować prototypowe zasady postępowania wobec polskich kobiet, które zdecydowały się własną waginą wspierać ekspansję islamu na szkodę własnego kraju i narodu - zasady, które być może zostaną kiedyś wprowadzone w życie w Polsce w ramach obowiązującego ustawodawstwa. Mianowicie pozbawienie takich kobiet prawa przebywania na tym portalu - a w perspektywicznym założeniu: pozbawienie ich polskiego obywatelstwa. ;) # n

Gość gość
Łoo, matko, Egipt.. :) współczuję Ci, nie było gdzie uciec! Mi trudno się nadziać na kogoś naprawdę 'swojego', podobnego do mnie.

Gość gość
22:25, dlaczego wciskasz się do mojego wątku? Nie chcę nawet słyszeć w moim temacie słowa islam! serio.. I pieprzenia, że kobiety to te złe..

Gość cndirect
nie wiem do czego ten komentarz powyrzej...

Gość cndirect
mialo byc fajnie, wydawal sie normalnym facetem. a co robil? czytal ksiazki przez caly czas. z hotelu bal sie wyjsc. ogolnie to malo rozmawialismy. rozstalismy sie na lotnisku po powrocie do domu. od tego czasu nie mamy kontaktu. skrytykowalam oczywiscie temat o istamie

Gość gość
ja jestem jeszcze bardziej

Gość gość
poczytaj o fobii społęcznej

Gość gość
no nie wierzę, że nikt jeszcze nie ma podobnie :)