Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezygnuje

Nie chcesz mnie to trudno...postaram sie zapomniec o tobie

Polecane posty

Gość rezygnuje
Mamy na siebie namiary

Gość rezygnuje
Ale to nie jest tez taka milosc typu zauroczenie.to jest o wiele wiecej...mam na mysli zrozumienie,rozumienie sie bez slow a nawet przewidywanie co druga osoba ma na mysli czy zrobi i to calkowicie zgadza sie z toba...

Gość gość
Skoro nie chcesz wywierac presji to nie jedz. Moze to bedzie tez czas potrzebny jej zeby pomyslala jeszcze raz o tym co jej napisales. Uwierz mi , kobieta szybko nie wyrzuca z glowy takich slow od mezczyzny, kimkolwiek by dla niej nie byl. Blizej jej powrotu napisz krotka wiadomosc , zapytanie czy zgodzi sie na spotkanie. Nie zameczaj jej wiadomosciami w miedzyczasie.daj ochlonac i pomyslec.

Gość rezygnuje
Tak wlasnie robie...nie zameczam jej smsami...moze ja tez powinienem ochlonac w tym wszystkim i sie nie odzywac...chyba to bedzie najlepsze.w sumie to szczerze powirm ze nie wypisuje do niej smsoe codziennie.jedyne co to miala oststnio urodziny to jej wyslalem sms z zyczeniami.potem jeszcze zadzwonilem ale nie odebrala.teraz pozostaje pare tygodni do jej powrotu.nie zamierzam sie odzywac.ale czy ona nie pomysli ze ja olalem?ze bawie sie nia?kurcze juz sam nie wiem.chyba poprostu poczekam az wroci i wtedy sprobujr jakos sie z nia skontaktowac...a moze powinienem jej wyslac jakas wiadomosc od czasu do czasu zeby wiedziala ze o niej pamietam i czekam?co zrobic?

Gość gość
To najlepiej wyslij teraz jedna, ze do czasu jej powrotu nie bedziesz sie kontaktowal bo chcesz zeby to byl czas na przemyslenia tak na spokojnie na chlodno na nabranie dystansu.mozesz cos jedynie dodac, ze odezwiesz sie juz pojej powrocie.wtedy moze ona rzeczywiscie zacznie inaczej myslec a i bedzie wiedziala ze jednak to nie olewanie z twohej strony.tylko szanujesz jej czas i czekasz na nia.

Gość rezygnuje
No w sumie racja.Dobry pomysl.Dzieki:)

Gość gość
Ciesze sie ze moglam pomoc. Trzymaj sie!

Gość rezygnuje
Ty tez.Naprawde potrzebowalem takiej porady bo moj swiat waruje.Dzieki tobie poczulem jakies takie cieplo na sercu i spokuj.Jestes kochana.Masz racje...nie ma co wariowac...trzeba dac sobie jeszcze czasu.Buziaczek dla ciebie i mam nadzieje ze jeszcze tu napiszesz do mnie :*

Gość gość
nie rezygnuj bo ja cię kocham! nie powiem ci tego bo to wstyd by kobieta robila pierwszy krok ... pamietaj by nie rezygnowac z czegos co da ci szczesliwa przyszlosc. pamietaj ze wodnik z wodnikiem zna swoje mysli i wie co kazda osoba odczuwa bo dobrze sie rozumieją a pozory stwarza sie dla ludzi by nie ingerowali w twoje zycie uczuciowe

Gość gość
Musze troche pospac ale nie zaluje tego czasu poswieconego na rozmowe z Toba. Chcialabym wiedziec jaki bedzie final twojej sprawy ale to niemozliwe.trudno, wazne zeby bylo tak jak pragniesz.

Gość rezygnuje
Nie jestem wodnikiem... do gosc powyzej...chcesz wiedziec jak sprawy sue tocza to nie ma sprawy...podaj mi swoj mail...moj to soundoflove1@interia.pl

Gość gość
Dziekuje za zaufanie i podanie maila.juz wyslalam wiadomosc. Dobranoc.

Gość gość
Autorze Jesteś spod znaku Raka?

Gość gość
Ludzie ale wy macie zrytą psyche.Do rana pisać w necie takie banialuki,nakręcać sie nawzajem.Widac bezrobotni gowniarze .Kazdy kto pracuje spi a wy smęcicie ze jak to teraz czytam to nie mogę sie powstrzymac ze smiechu.AUTOR daje pannie ultimatum,ze jak do końca tygod.nie zadzwoni to koniec.Po takim tekscie to glupia by była gdyby dzwoniła.Ale wymogi ma.Śmiechu warte.!

Gość gość
Od 22 do 6 rano,ale z**j**e**b**y**,w kolko takie bzdury kocham,tesknie,a ty to kto,a ja to ja,a jaki numer Tel.,a jaki twój---,zdewociali emeryci .---smiech.Po co pannie taki ktoś co cala noc w necie pisze --sam ze sobą ma problemy--.

Gość gość
11/27/o tak moja ukochana jestem spod Raka.Taki ze mnie raczek-nieboraczek nieporadny gosć i dlatego tu piszę .Ale znasz mnie,wiesz,ze taki jestem ciepły kluch.:-(

Gość rezygnuje
To ze ktos nie wstaje rano nie oznacza ze jest bezrobotnym...po drugie nie jestem emerytem...po trzecie mam prawo pisac tutaj jak kazdy inny a to ze wam sie nie podoba to co pisze to mam gdzies.z alazla sie chociaz jedna osoba ktora chciala pomoc I wlasnie tego typu osoby sa dla mnie wartosciowe I maja wiecej rozumu w glowie niz wy wszyscy inni co plujecie tu jadem do kupy wzieci...bujajcie sie I pozostawcie swoje denne komentarze dla siebie samych... Niestety nie jestem raczkiem:p

Gość gość
Oj!zbulwersował sie nieszczęśnik.To milość odbiera mu sen,paraliżuje powieki,tylko do klawiatury go ciagnie.Biedni są ludzie co spac nie moga,widać ma cos na sumieniu zlego.

Gość gość
"Po jablkach?niedlugo będą truskawki." :D

Gość gość
przechlapana sprawa... już nic z tego nie bedzie kolego

Gość gość
zapomnij o mnie schrzaniłeś sprawe

Gość gość
Ciepły kluch???Oni nie są ciepłymi kluchami.Dla rodziny ok,dla kobiet s#k#u#r#w#i#e#l#e.

Gość rezygnuje
Do goscia powyzej...nie umiesz czytac??? Przeczytaj jeszcze raz dokladnje o co chodzi... Jak schrzanilem sprawe??? Co niby takiego zrobilem???

Gość gość
w zyciu większych kłamstw się nie naczytałam

Gość rezygnuje
Jakich znowu klamstw??? O czym ty mowisz???

Gość gość
To rezygnuj ,na co czekasz,po co tu marudzisz.Ja juz dawno zrezygnowałam z ciebie.Po co mi taki ktoś jak ty.Sam wiesz jaki jestes.

Gość gość
Łukasz daj już sobie spokój.

Gość gość
Do gosc 19'21''ŻARTOWAŁAM jak zwykle.

Gość gość
zapomnij -jeśli tego pragniesz.