Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MorticiaAddams9

Czemu kobiety tak sie nie lubia?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś W USA juz są takie organizacje czy kluby dla kobiet które pomagają polubic inne kobiety. Typowe babskie organizacje. Kobiety po prostu zrozumiały ze zostały skłócone miedzy sobą przez szowinistyczne systemy x Idiotka. Kobiety po prostu konkurują o mężczyzn. Widać to doskonale w biurach wypchanych babami, gdy pojawia się jakiś chłop. To nadskakiwania, aż do śmieszności. I robią to kobiety w każdym wieku, chociaż oczywiście nie wszystkie. To jest wynikiem systemu stworzonego przez Boga, albo naturę, jak kto woli. Jest to naturalne. Reszta, to już konsekwencje natury.

Gość gość
To są fakty. A ze w Polsce jest zacofanie mentalne to juz nie moja wina. Konkurowanie o faceta jest prymitywne i niegodne kobiety

Gość gość
ale bzdury ja trafiłam do zespołu gdzie był jeden facet i dwie baby (ja byłam trzecia) i to facet się slinił do jednej a nie na odwrót, do niego nikt się nie ślinił

Gość gość
gość dziś To są fakty. A ze w Polsce jest zacofanie mentalne to juz nie moja wina. Konkurowanie o faceta jest prymitywne i niegodne kobiety x Potwierdzam, że jesteś idiotką, niestety. Kobiety, to takie same istoty, jak mężczyźni i także ulegają instynktom, im właściwym. Oczywiście, należy nad instyntkownymi zachowaniami, do pewnego stopnia panować, ujmować je w ramy, ale nie można udawać, że ich nie ma w imię urojonego "honoru kobiety" :D Nabiłaś sobie głowę bredniami wyprodukowanymi, przez idiotki na poziomie hard, czyli feministki, szczególnie tej ostatniej fali. Twój wybór

Gość gość
Rywalizacja o facetów bierze się z dwóch rzeczy, z nienawiści i z zazdrości ze nie jest się taka jak rywalka

Gość gość
To nie są instynkty idiotko tylko kompleksy, jesteś zwyczajnie zazdrosna pustaku a tym samym dajesz dowód facetówi ze kobiety to gowno

Gość gość
gość dziś ale bzdury ja trafiłam do zespołu gdzie był jeden facet i dwie baby (ja byłam trzecia) i to facet się slinił do jednej a nie na odwrót, do niego nikt się nie ślinił x Bardzo typowe, nie dla kobiet, w ogóle dla człowieka, jest uogólnić swoje doświadczenie i to jeszcze w przekonaniu, że posiada się absolutną prawdę. Ja mówię o obserwacjach wielu, wielu ludzi, w wielu sytuacjach. Takie zachowania kobiet, są powszechnie znane i opisywane przez socjologię. Ty, nawet nie umiesz dokonać właściwej oceny, tego w czym uczestniczyłaś, bo trafiłaś na sytuację gdzie dany mężczyzna podrywał konkretna kobietę. Mała grupa, ledwie 3 kobiety w tym, ty nowa i ustalony już "układ", że on podrywa ją. Inna sytuacja.

Gość gość
Kompleksy się leczy a rywalizacja polegająca na gnojeniu przeciwnika bierze się z kompleksów. Zdrowa rywalizacja polega na podnoszeniu swojej wartości a nie na obniżaniu wartości rywalki. Idź pustaku do lekarza. Bo aż się trzesiesz z nienawiści zalosna suko

Gość gość
gość dziś To nie są instynkty idiotko tylko kompleksy, jesteś zwyczajnie zazdrosna pustaku a tym samym dajesz dowód facetówi ze kobiety to gowno x Jestem mężczyzną :D Twój problem jest natury emocjonalnej. Masz zaniżoną samoocenę i wydaje ci się, że każda kobieta, która podejmuje konkurowanie o mężczyznę, też ma niską samoocenę, gdy cała ta machina podrywu i konkurowania o mężczyznę, nie jest u swej podstawy związana z samooceną. Po prostu kobiety interesują się mężczyznami i chcą zdobyć dane mężczyznę i odwrotnie. Różnice polegają głównie na tym, że kobieta staje się matką, więc jej oczekiwania wobec mężczyzny są specyficzne, gdy mężczyzna to jednak łowca, który lubi złowić następną. Poczytaj sobie coś na ten temat, ale nie z biblioteczki ideologicznej feministek :D

Gość gość
wszędzie gdzie byłam to faceci rywalizowali o kobietę, nawet jeśli ich było dziesięciu a ona jedna, warunek - musi być ładna, wtedy to faceci wolą się o nią zabijać niż wziąć zwykłą

Gość gość
Sam jesteś tępym idiota i cala twoja polaczkowa mentalność. Na szczęście juz nie siedzę w tym kraju i otaczam się normalnymi ludźmi. To jak pojmują rywalizacje Polacy to prymitywizm w czystej postaci. Ale goowno mnie to obchodzi.

Gość gość
Cwoku polski normalny człowiek nie stosuje chwytów poniżej pasa i gra fair play. Wbij to sobie do swojego ciemnego, tępego, polaczkowego łba.

Gość gość
Sam masz gowniane poczucie wartości skoro uwazasz ze przeciwnika należy obrażać i gnoic. Doskonale to świadczy o twoim poziomie umyslowym. Ale Polaczka trzeba zgnoic i obrażać bo nie rozumie innych metod.

Gość gość
Myślisz ze robi na mnie wrażenie ze jesteś mezczyzna.? Ze od razu siła przekazu jest większa? Zobacz jaki jesteś zacofany

Gość gość
Bo to nie jest prawda ze należy konkurować o mężczyzn. Takie praktyki istnieją ale tylko w krajach trzeciego świata gdzie panuje patriarchat np. w Meksyku. O mężczyzn biją się kobiety niepewne siebie z kompleksami i zagrożone nędza. Poza tym juz w Polsce facetom się wydaje ze nie muszą kiwnac palcem żeby zdobyć kobietę.

czy kobiety się nie lubią ? jak które . prędzej ludzie nie lubią innych ludzi .Dlczego ? pojęcia nie mam albo mam ale tych powodów jet takie mnóstwo ,ze zabrakłoby internetu do ich spisania :) Jednak dla mnie najbliższym powodem dlaczego ludzie nie lubią innych ludzi jest - bo tak postanawiają . Zamykają sie w swoich szczątkowych ocenach czyjegoś wyglądu , zachowania , charakteru ,stan posiadania , religii , polityki .... A to " nielubienie " sprawia ,że czują się lepsi ...od tych innych :)

Gość gość
Przykład idzie z gory.

Gość gość
a ja dużo słyszę i czytam o tym nielubieniu się kobiet tylko jakoś tego nie widzę w praktyce.