Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niebieska karta

Polecane posty

Gość gość

mój mąż ma założoną niebieską kartę, 2 lata temu. Córka ma już 3,5 latka i poszła do przedszkola. Czy przedszkole otrzymuje takie informacje? Bardzo proszę o odpowiedź, bo dyrekcja przedszkola dziwnie na mnie patrzy. Córka chodzi do prywatnego przedszkola.

Gość gość
proszę kogoś, kto wie o odpowiedź. To dla mnie bardzo ważne. Chcę tylko to wiedzieć, by wiedzieć jak rozmawiać z pedagogami w przedszkolu i szkole w przyszłości. Proszę kogoś poważnego o odpowiedź.

Gość gość
przypominam się o odpowiedź :)

Gość gość
powinni ci odebrać dziecko skoro z min dalej siedzisz! a może już to planują w przedszkolu? mam nadzieję że im się uda!

Gość gość
prosiłam o poważne odpowiedzi, takie jak to omijam :)

Gość gość
mąż naparza córkę metalowym prętem a ona się z tego cieszy

Gość gość
gość dziś powinni ci odebrać dziecko skoro z min dalej siedzisz! a może już to planują w przedszkolu? mam nadzieję że im się uda! gość dziś prosiłam o poważne odpowiedzi, takie jak to omijam usmiech.gif xxx to jest bardzo poważna odpowiedź!!! jak można mieszkać pod jednym dachem z facetem, który cię leje - dziecko też bił?

Gość gość
Martusiaoop , - ale tą procedurę zamknęli po trzech miesiącach od założenia z braku jakichkolwiek dowodów, nie będę tego opowiadać bo to wstyd dla instytucji polskich. Jesteśmy porządną rodziną, mieliśmy tylko pecha. Czyli przedszkole wie, bo ciąglę wnikliwie na mnie patrzy, aż wychodzę od nich wkurzona. Ile może wiedzieć?

Gość gość
sama się lejesz idiotko, proszę o pważne odpowiedzi

Gość gość
nie odejde od niego ! on ma 24 cm w spodniach i mnie chce a ja mam dużą nadwagę.

Zapytaj wprost! Niebieska karta nie jest powodem do wszczęcia postępowania , jest jedynie informacją która ma uwrażliwić szkołę czy przedszkole. Nie przejmuj się tym, skoro nic się nie dzieje, oni muszą skontrolować. Jest tysiące zastraszonych kobiet przez mężów, które latami ukrywają przemoc w domu. Możesz po prostu na luzie zasygnalizować ze to "pomyłka"była, chociaż nie wiem czy tłumaczenie się nie wzbudzi większych podejrzeń. Musisz się przyzwyczaić, bo w szkole będzie jeszcze gorzej:]

Gość gość
kolejna szmata, która broni swojego misiaczka - to była pomyłka - wpieprzył ci przez pomyłkę?

Gość gość
tak kontrolować patologie !! biedne dzieci

Gość gość
niech psychopatów ścigają, dZziękuję Matusia....