Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy1983

Myślicie, że wróci do mnie ?

Polecane posty

Gość anonimowy1983

Witam wszystkich forumowiczów. Jestem ze swoją kobietą od 3 lat. Niecały miesiąc temu miałem kryzys i niepewność czy chce dalej w tym związku być. Nie wiedziałem czy mi dalej na niej zależy i zbyt szybko podjąłem decyzję o rozstaniu zamiast dać nam przykładowo tydzień na przemyślenia. Na drugi dzień żałowałem swojej decyzji i pojechałem z bukietem kwiatów, przepraszając ją i prosząc o danie szansy, że naprawdę mi zależy na niej. Póki co mija 3 tydzień i nie dała mi odpowiedzi czy chce być ze mną, ponieważ zachwiałem jej uczucia i boi się być ze mną, że znów mi się odwidzi. Mi jej brakuje i jestem teraz przekonany, że chce być z nią. Zaznaczam, że nikogo nie miałem na boku, po prostu miałem jakiś dziwny kryzys spowodowany może codziennością w związku itp. Mimo wszystko żałuje swojej decyzji i chce wrócić. Mija 3 tydzień i staram się o nią. Ona nie chce mnie zapewniać, nie wie co ma zrobić. Myślicie, że jest szansa żeby wrociła do mnie ? Czy wszystko zepsulem ?

Gość gość
nie wiem

Gość gość
nigdy takiej sytuacji nie miałam (przynjmniej nic sobie nie przypominam) więc nie wiem

Gość gość
Ja bym nie wrocila :( jak ci sie juz raz odwidzialo to za jakis czas odwidzi ci sie znowu :(

Gość gość
ja bym nie wróciła do idioty który nie wie czego chce. Rozumiem kryzys, ale to się rozmawia, albo daje chwilę oddechu , żeby odpocząć. a ty chcesz, nie chcesz, wracasz, rzucasz, wracasz. Nikt normalny nie powinien się wiązać z kimś tak dziecinnym

Gość anonimowy1983
Rozumiem, że zachwiałem jej gospodarką uczuciową i pewnie nic z tego teraz nie wyjdzie. Żałuje i mowiłem jej że to byla decyzja, której bardzo żałuje. Trudno się mówi, będę spijał to piwo które nawarzyłem. Nie wiem co robić, bo rzeczywiście macie racie że już pewnie nic z tego nie będzie choćbym bardzo chciał. Pewne doświadczenia zmieniają ludzi, ale pewnie juz Ona nie zaryzykuje dając mi szanse :(