Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ilu jest mężczyzn na Kaffe forum? Meldować się!

Polecane posty

Gość gość
Rozumiem, że i nie chcesz być, skoro, w moim odczuciu, słowo: "kochanek" Cię mierzi?

>>>Misio, ciekawe po czym to wnosisz, a może powinienem Ci to udowodnić na ubitej ziemi, co?<<< Wiem, że to nie w Twoim stylu :), zresztą przykro byłoby mi Ciebie bić :(. Wiesz o co mi chodzi :).

Gość gość
Nie mam nadziei. I wcale nie z jakiegoś powodu. Ot, po prostu cała rozmowa opiera się o żart :) Dlaczego nie śpisz?

Gadam z kumplem. Nie w moim stylu, fakt, ale mam wrażenie, że trochę w Twoim. Przykro byłoby Ci mnie bić? Raczej nie miałbyś okazji.

Gość gość
Fascynujące. Bardziej wciąga "zaczepka" innego faceta, niż rozmowa z kobietą :D Ech, a powinnam była posłuchać, pierwszej wypowiedzi :D

Gość gość
A trzeba? Myślałam, że czasem jest tak, że rozmowa się toczy :) No chyba, że wolisz, coś w stylu: wpływ ocieplenia globalnego na stosunki między państwowe :D

Jak już jestem na Kafeterii zwykle podczepiam się pod jakiś temat i dyskutuję :) Nie, zdecydowanie wolę problemy społeczne :P

Gość gość
Bluszcz? Nie wierzę :D A swoją drogą, w moim temacie, że niby niema problemu społecznego? Ocieplenie - lodówka - Chiny :D Bądź mądry, i powiedz, że masowy brak lodówki,to nie problem społeczny :P

>>>Odmawianie komuś płci męskiej męskości jest bądź co bądź obrazą, więc waż słowa.<<< Nie chciałem Cię obrazić. Myślałem, że nie przywiązujesz wagi do traktowania Cię jako bardzo męskiego.

Zdecydowanie nie. Mogę dać sobie radę bez pralki, lodówki, a nawet (z bólem) bez komputera i innych zdobyczy cywilizacyjnych.

Gość gość
Ale to nie zmienia faktu, że wciąż byłby to problem społeczny :P Ty, tylko/aż tworzyłbyś wyjątek od reguły :)

Jestem facetem i czuję się facetem. Tyle na ten temat. Możemy sobie co najwyżej pogadać o definicjach męskości. Nie mam potrzeby i nie zamierzam być maczo, ale o ile mam dużo cech stereotypowo kobiecych, jak np. empatia, to stereotypowo męskich posiadam również sporo.

Obawiam się, że po tygodniu na wysokich obrotach w nowej pracy, polegnę na tak wysokim poziomie abstrakcji. W gruncie rzeczy piszę niemal przez sen ;)

Gość gość
Czas więc, oddalić się w objęcia Morfeusza :)

Gość gość
Mam nadzieję, że coś intrygującego.