Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi do cholery facetom, że nagle przestają się odzywać?

Polecane posty

Gość gość
A gdzie ja napisałam, ze jestem plastikiem?

Gość gość
hehe, miałam to samo też wczoraj:D jak debilka siedziałam wyszykowana...a on nie odpisał

Gość gość
facet jest byłym nie bez powodu- po prostu nie jestes dla niego wystarczająco dobra, teraz sie nudził albo chciał sobie pobzykać, to pisał, a teraz ma coś lepszego do roboty, to cie olal. wszystko jasne i proste, a na drugi raz miej godność i nie wdzięcz sie do kogoś kto ma cię w d..e i traktuje jako rozrywke czwartej kategorii..

Gość gość
Teraz już to wiem. Mam tyle lat, a nie nauczyłam się jeszcze że facetow trzeba gorzej traktować niż psa:O ale to nic, nadrobię tą naukę

Gość gość
przykre, ale sama się pchalas i wystawiałas na upokorzenie, zlekceważenie. więcej godnosci i honoru. wyciągnij wnioski.

Gość gość
a czemu wy na nią naskakujecie? nie kopie się leżącego. Moja rada jak się kiedyś odezwie. Umów się z nim i go wystaw. Potem nie reaguj na żadne wiadomości od niego:)

Gość gość
Tutaj na wszystkich naskakują miałam podobnych sytuacji z olewaniem kilka w życiu,ale nigdy się potem nie odzywałam. Ale wiem, że niektóre laski myślą 'a może coś mu się stało' etc i się odzywają.. to jest naiwne niestety. A faceci wcale nie są prości i logiczni jak to się mawia.

Gość gość
Wolalabym żeby napisal do mnie s********j. A mówią, że to kobiety komplikują życie. Nie prawda.

Gość gość
Nauka prosta - z byłymi nie utrzymuje się kontaktów. Bo po co?

Gość lauraaaaaaaaaa
Do mnie niemal zawsze byli chceli wracać, albo faceci co tam kiedys mnie olali, ale już im nie dawałam szansy... Zmarnowali jedna szansę to ich strata :) Ale nie powiem, że satysfakcja była, że to ostatefcznie ja ich olałam. A teraz mam faceta co za mną szaleje, jak któryś myślał że będę jego zabawką tylko do seksu to się przeliczył

Gość lauraaaaaaaaaa
I zgadzam się z tą książką o zołzach, że jest niezła. Dla facetow nie mozna byc za dobra bo sie to zemści!

Gość gość
tylko baby się tak upokarzają bo to kretynki:D

Gość gość
Facet chciał się dowartościować. Ot i tyle

Gość gość
Faceci czasem nie wiedzą czego chcą, to takie dziwne stworzenia i my kobiety czesto ich nie rozumiemy... Oni zawsze będą gonic za tymi kobietami co ich nie chcą, olewają lub zdradzają, narzekają na nie, ale je kochają, natomiat jak kobieta jest dla nich dobra to właśnie tak ją traktują, dlatego NIGDY nie można pokazać facetowi ,że bardzo Ci na nim zalezy, owszem czasem jak zasłuży trzeba być miłą, ale ta NUTKA niepewności jest tu niezbędna. Może facet autorki chciał ja pozdobywać, a ona poleciała na niego od razu nie musiał włożyc w to żadnego wysiłku więc mu się odechciało, latwy łup mało cieszy

Gość gość
moim zdaniem to eidentnie pisał dla zabicia czasu. Odpisał coś po czasie?