Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korwin Mikke to oszolom, 6 procent Polaow chce na niego glosowac

Polecane posty

Gość gość

= 6 procent Polakow to oszolomy. Oj biednas Polsko, biednas

Gość gość
Młodzi, wykształceni, zdolni, rezolutni - oni zagłosują na Janusza:classic_cool: Będzie więcej niż 6%:classic_cool:

Gość gość
Ciekawe, z czego się dorobił , bo sam mówi, ze emerytura mu wplywa na konto, i on o tym nie mysli, kto go finansuje, po co w ogóle startuje? Za stary.

Gość gość
Młodzi, wykształceni, zdolni, rezolutni - oni zagłosują na Januszacool.gif Będzie więcej niż 6% x a wiec mlodzi, zdolni, rezolutni popieraja:pedofilie, strzelanie do gornikow, teze kazda kobieta chce byc gwalcona oraz kobieta nie powinna miec prawa glosu o matko...jest gorzej niz myslalam...

Gość gość
Stary sklerotyk.

Gość gość
nie do górników tylko do złodziei którzy niszczą i podpalają mój samochód i moją kamienice wyciągając łapy po moje pieniądze! GŁOSUJE NA JANUSZA KORWIN-MIKKEGO!

Gość gość
gość dziś nasłuchałaś się wyrwanych z kontekstu wypowiedzi, wyłącz tv :classic_cool:

Gość gość
Dla mnie jest mega inteligentny i błyskotliwy , co z tego, ze specyficzny? i dobrze mowi, ze kobiety nie powinny pracowac , to system je zmusił do tego. Media wyciągają z jego wypowiedzi tylko 1-2 zdania, zmieniając kontekst po to, aby tylko go ośmieszyc. Jak ktoś zna się troche na ekonomii i zna troche historie gospodarczą, to wie o czym on mówi. Wychodzi na to, że tylko 6% Polaków inteligentnych mamy w Polsce, reszta chce takiej Polski, jaka jest dzisiaj. Co wybierzecie, tak będziecie mieli w przyszłości, sorry zapomniałam już "Polski istnieje już tylko teoretycznie", jak to ktoś w pewnej restauracji powiedział:D

Gość gość
nie ktoś tylko sienkiewicz z po kolega tuska (z resztą tusk też powiedział że "Polskość to nienromalność") czy obecny marszałek sejmu jak mu tam

Gość gość
ułomy i roszczeniowi nieudacznicy zagłosują na socjalistów i gruszki na wierzbie nie wiem co gorsze

Gość Aniołki JKMa
ja dzisiaj jak szłam do kościoła to w mieście mnóstwo plakatów KorWina :) aż bylam w szoku bo to małe miasteczko 6tys mieszkańców, ale jednak mają rozmach ;) a panom z TVNu i propagandzie reżimowej huj w d**e :D tej siły juz nie powstrzymacie...

Gość gość
może i oszołom , ale zawsze to 6 % głosów które zabiera się PO wskiej k*******e Komoruskiemu ! a to najważniejsze !

Gość gość
Nie przejmujcie się, facet nie ma szans na powodzenie w takim stopniu, żeby cokolwiek zmienić, zresztą na kilometr widać, że on wcale nie ma zamiaru nic robić tylko sobie lubi pogadać. Taki filozof-gawędziarz. Zgodzę się nawet, że jest inteligentny, bywa niezłym erytrystą (w zależności od rozmówcy), ale jako polityka dyskwalifikuje go ogromne zadufanie w sobie. Nikt nie zna się na wszystkim, ale mądry polityk powinien mieć świadomość, że czegoś nie wie i poszukiwać, radzić się innych, przyznać się do niewiedzy. Tego właśnie nasz pupil nie potrafi.

Gość gość
głosuje tylko na JKM!

Gość gość
To tylko świadczy o przykrej prawdzie, ze idiotów nie sieją. Rodzą sie sami w zidiociałych rodzinach. Wychowywani przez idiotów nie zdają sobie sprawy ze swoich wyborów i decyzji.

Gość gość
a wiec mlodzi, zdolni, rezolutni popierajajezyk.gif edofilie, strzelanie do gornikow, teze kazda kobieta chce byc gwalcona oraz kobieta nie powinna miec prawa glosu o matko...jest gorzej niz myslalam... hehehehe... ale jesteś inteligentny, on tak powiedział: " One zawsze trochę udają, że się stawiają. Trzeba wiedzieć, kiedy można, a kiedy nie można. Kobiety zawsze udają, że stawiają jakiś opór." Bo kobieta ma taki charakter, że mówi "nie" jak nie chce i mówi też "nie" jak chce, ale się wstydzi. Dobrze powiedział, że trzeba rozpoznać kiedy można ten opór złamać, czyli kiedy to "nie" jest tylko teoretyczne, a kiedy nie można. Analfabetyzm w Polsce widze wiekszy niż przed IIWŚ.

Gość gość
Trzeba być niezłym oszołomem żeby nie zagłosować na JKMa i dalej wierzyć w systemowy grajdoł budowany na samych długach które trzeba będzie spłacić.

Gość gość
a wiec mlodzi, zdolni, rezolutni popierajajezyk.gif edofilie, strzelanie do gornikow, teze kazda kobieta chce byc gwalcona oraz kobieta nie powinna miec prawa glosu o matko...jest gorzej niz myslalam... hehehehe... ale jesteś inteligentny, on tak powiedział: " One zawsze trochę udają, że się stawiają. Trzeba wiedzieć, kiedy można, a kiedy nie można. Kobiety zawsze udają, że stawiają jakiś opór." Bo kobieta ma taki charakter, że mówi "nie" jak nie chce i mówi też "nie" jak chce, ale się wstydzi. Dobrze powiedział, że trzeba rozpoznać kiedy można ten opór złamać, czyli kiedy to "nie" jest tylko teoretyczne, a kiedy nie można. Analfabetyzm w Polsce widze wiekszy niż przed IIWŚ.

Gość gość
Ludzie głosują na Korwina bo w końcu chcą żyć w normalnym kraju w którym opłaca się pracować i żyć zamiast być ciągle rabowanym przez systemowe świnie.

Gość gość
Kobiety nie powinny pracować? w imię PSEUDO mądrości chcecie dyktaturę wprowadzić czy mi się tylko wydaje? :D

Gość gość
Gruszki na wierzbie... Dla mnie gruszką na wierzbie jest "obietnica", że jako kobieta nie będę musiała pracować lub hasła w stylu "bogaty mąż dla każdej kobiety" (powiedział coś takiego). Oczywistą oczywistością jest to, że muszę pracować jeśli nie mam pieniędzy a nie muszę jeśli je akurat mam (nieważne czy od męża czy np. ze spadku czy z totolotka) i to nie ma absolutnie związku z żadnym "systemem". Z historii gospodarczej wiemy, że kobiety pracowały jeśli musiały, a tylko hrabianki itd. mogły sobie pozwolić na to żeby nie pracować. W żadnym chyba społeczeństwie nie było tak, że ponad 80% PKB generowali wyłącznie mężczyźni, no może w niektórych ortodoksyjnych środowiskach muzułmańskich, ale i tak dopiero po odkryciu ropy (inaczej po prostu nie dałoby się osiągnąć takiego poziomu dobrobytu). Nie mówiąc o tym, że taki postulat w ogóle kłóci się z teorią wolnego rynku, w której zarobki są pochodną naszej przedsiębiorczości i wysiłku a nie płci. Jak zatem można coś takiego obiecać?

Gość gość
Przed wyborami powinno prowadzić sie badania nad inteligencja wyborców. Osoby tępe powinny mieć zablokowany dostęp do decydowania o losach kraju.

Gość gość
Da mnie może nie tępymi, ale naiwnymi są osoby, które naprawdę wierzą w to, że JKM jest wielkim cudem, który odmieni nasz los. Szczerze, to nie widzę ani jednego polityka ni alternatywy w PL. Wszyscy są do d**y.

Gość gość
Poglądy Janusza na uwodzenie kobiet są lekko staroświeckie i tyle. Ale to akurat prywatna sprawa i jeśli już, to raczej oburza mnie to że o tym mowi (w dyskusji o polityce a nie na łamach "Vivy") niż to jakie akurat ma.

Gość gość
Obniżenie podatków skutkuje natychmiastowym wzrostem gospodarczym i powstawaniem nowych firm, więc kobiety mogą pracować z własnej woli lub siedzieć w domu gdy ich mąż czy partner zarobi wielokrotność tego co obecnie. Bezrobocie jest sztucznie kreowane przez państwo dla celów politycznych.

Gość gość
dziś bo nie interesujesz się aspektami ekonomicznymi, stąd twoja niewiedza

Gość gość
no przecież JKM mówił że lenie będą mieli źle a pracusie będą mieli dobrze a teraz jest na odwrót! nie chcesz pracować kobieto? to znajdź sobie bogatego męża który cię będzie chciał utrzymywać Jak Korwin wygra to wszystko wróci do swoich naturalnych korzeni! i oby tak się stało

Gość gość
Dokładnie, tępaki głosują na Bronka 'bo jest sympatyczny' no k***a mać :D :o śmiać sie czy płakać? albo głosują na Dude bo to przystojny i młody mężczyzna :o masakra po prostu, jeśli mieli by cokolwiek na temat jego programu czy wizji kraju powiedzieć to nie wiedzą totalnie NIC! A to z tym strzelaniem do górników to propaganda reżimowych mediów zrobiła swoje, tam chodziło o to, że jakby takie manifestacje sie na tyle rozdmuchały że górnicy z kilofami zaczęliby wchodzić do prywatnych domów czy urzędów i grozić tymi kilofami, by osiągnąć swój cel i wywrzeć presje to wtedy jest to czysty bandytyzm, rabusiostwo a nawet i terroryzm i wtedy do takich rabusiów i terrorystów jak najbardziej wypadałoby strzelać, bo zagrażają wolności innych ludzi. Jak w stadzie krów, owiec, koni jeden jest szalony, zagraża innym to sie go poprostu zabija a nie czeka, aż on pozabija reszte stada, no ale ludzie myśleć nie potrafią i to co im j****e media poprzekręcane podają tak też oni wierzą...

Gość gość
Błagam nie głosujcie na mafie z Pis i Po! Każdy tylko nie ta dwójka. Jak Bronek i Duda będą w drugiej turze to sie kurde z Polski wyprowadze... te dwie partie są przy władzy już długi czas, a ludzie żyją coraz skromniej. Kiedyś jedynie mężczyzna chodził do pracy i mógł utrzymać żonę i 5tkę dzieci a teraz młode małżeństwa jadą na kredycie i mają maksymalnie dwójkę dzieci! W tych wyborach mamy szansę coś zmienić. Polacy nie popełniajcie znów tego samego błędu, tylko urzędnikom dobrze się żyje w kraju podzielonym na partie. Ja popieram Kukiza :) Korwin też może być.