Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masakra, chciałam zrobić wrażenie na chłopaku który mi się podoba

Polecane posty

Gość gość

a wyszlo jak zwykle:( Czemu ja jestem taka niezdarna?!? Założyłam dzisiaj spódniczkę, taką czarną, obcisłą, materiałową, do połowy uda. On spontanicznie zaproponował wycieczkę rowerową, bezmyślnie przystałam na propozycję. Jadę na tym rowerze, akurat obok *****iwej szosy, nagle chcielismy zmienic strone ulicy i tak niepoprawnie przejechac na ukos. No to przyspieszylam i wtedy ta spodniczka mi podskoczyla tak calkowicie do gory! Caly tylek mi bylo widac a nie moglam sie zatrzymac, ludzie na mnie trabia a ja jade z golym tylkiem;/ Ok, juz mi lepiej.

Gość gość
buahahahahahahahahahahahahahah :D aż się popłakałem matko! :D:D:D:D:D:D

Gość gość
Jeszcze miałam na sobie takie majtki z intimissimi, w kolorze cielistym wiec serio wygladalo jakbym nic nie miala;( Musialam juz przejechac te szose z gołą pupą, bo nie moglam sie tam zatrzymac. Ludzie na mnie trąbią, koszmar.

Ja jak bym był policjantem to mandat bym ci wlepił za powodowanie niebezpieczeństwa na drodze spowodowanego rozpraszaniem uwagi kierujących :-)

Gość gość
a to były figi czy stringi? ten chłopak jechał za Tobą czy przed ?

Gość gość
Jechał za mną i to były takie jakby cieliste bokserki bardziej, wiecie, że przykrywają połowę pośladka;/