Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lomi24

Mamy na STYCZEŃ 2016

Polecane posty

Gość Paul_00
Mam nadzieje :) jak nic nie wyjdzie to postaram się dotrzeć na betę:)

Gość Paul_00
Taka rodzinna atmosfera haha

No ja po 7 lecę jutro na betę, bo tylko od 7-8 pobierają krew, ale wyniki pewnie będę miała po południu już :D

Ja udam się może w środę jeżeli jutro będzie negatyw. Na betę jest mi też trochę głupio nie wiem co sobie pomyśla gdy zobaczą tak młoda dziewczynę. jestem taka ze się przejmuje opinia innych ;/

Paul niczym się nie przejmuj, bo co ich to obchodzi. Ja nie wyglądam na swój wiek, też raczej kilka lat mniej niż mam, ale co się będę przejmować. każdy swoje i tak wie ;)

a ja mam nadzieje, ze nie zarazilam sie od dziecka grypa zoladkowa...bo cos czuje rewolucje w zoladku i mi jakos tak dziwnie... :( Paul, jutro po obudzeniu az wejde przez komorke na kafe. Anitka, nie wchodzimy na nieznane linki, dziekujemy :P

Gość anitka059
to jest tylko link ze zdjęciem mojego teściku. nie da się inaczej tu wstawić foto

Ojj Gościk rzeczywiście dobrze by było żebyś się nie zaraziła. Taka grypa to żadna przyjemność :/ Anitka ja tam widzę cień drugiej kreski ;)

Anitka ja wesZlam i mysle ze można Ci pogratulować druga kreska lekko widoczna za jakieś 3 dni napewno bedzie juz druga monca kreseczka także gratulacje. Ja okropnie sie czuje brzuch chyba zaraz mi wybuchnie chyba zrobię sobie gorąca kąpiel to może szybciej przyjdzie okres bo u mnie nie ma co liczyć teraz na 2 kreseczki

Gość aga190193
Kurde nie nadążam czytać dziewczyny :-P tyle już nadrukowane :-P

czuje, ze zoladek pracuje ;) mam nadzieje, ze nie zwroci mi tego, co niedawno jadlam ;) Anitka, jak dziewczyny, widza kreske to raczej mozna pogratulowac :)

Gość aga190193
Tak są dwie kreski :-) gratuluję!

a się jeszcze nie nakręcam i nie cieszę. Poczekam jeszcze troszkę bo tak jak pisałam brałam w tym cyklu luteine i ona tez może powodowac opóźnianie się @ ale jak jeszcze kilka dni @ się nie pojawi pobięgnę na betę. Staramy się juz 23 cykl......

Gość aga190193
moje "dwie identyczne kreski " mają 13 miesięcy i właśnie śpią obok :-)

anitka, mi w pierwszej ciazy od terminu @ i kolejne trzy dni wychodzila ta kreska taka slaba, ze myslalam, ze sobie wkrecam.. Jesli kreske widzisz, to jestes w ciazy :)

Anitka mi sie wydaje ze na 100% ciąża oj żebym ja tęż mogła zobaczyć te wymarzone 2 kreseczki może następnym miesiącu sie uda

Gość gość
widac kreske, gratki :)

Gość gośmilllianka
Dziewczyny chcialam wam napisac o mojej sytuacji ,teraz juz moge bo sie wyjasnilo i dzis dostalam @.Kurcze nie chce nikogo straszyc ani nic takiego ale teraz rozumiem dlaczego wszedzie sie slyszy zeby robic test w dniu @.Ja zrobilam w 26 dniu i byla bardzo blada kreska,pozniej w 27 i znow byla bardzo blada,poczytalam i okazalo sie ze trzeba poczekac wiec cierpliwie czekalam i zrobilam znow w 29 dniu i znow byla blada.Wtedy juz wiedzialam ze nic z tego nie bedzie,30 dnia czyli wczoraj zrobilam test i nie bylo sladu kreski a dzis jak pisalam @.Chodzi o to ze gdybym poczekala do terminu to o niczym bym nie wiedziala a teraz jednak mnie to gryzie,dlaczego cos poszlo nie tak.

Gość tysiaczeek
ciąże biochemiczne niestety się zdarzają :P ale lepiej wiedzieć, że one są bo jeśli ma się ich kilka to jest coś nie tak z organizmem... więc lepiej mimo wszystko wiedzieć.

Gość tysiaczeek
dwie krechy! :)

Ja miałam ciążę bio na początku listopada. Okres spóźniał się 5 dni. Miałam 5 pozytywnych testów ostatni ledwo co i przyszła na drugi dzień. Ciężko to przeżyłam. Ale mimo wszystko lepiej wiedzieć.