Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bialaa

Dziewictwo

Polecane posty

Gość Bialaa

Witam. Od pewnego czasu zastanawiam sie, czy nie zaczac kochac sie ze swoim chlopakiem. Jestem jeszcze dziewica (a on jest prawiczkiem) i nie jestem jeszcze pelnoletnia. Dla scislosci- nie jestem dzieckiem, mam prawie 17 lat (on jest 4 lata starszy) . Bardzo chcialabym przezyc z nim ten pierwszy raz bo oboje uwazamy, ze to miedzy nami to cos powazniejszego i chcemy byc razem na zawsze. On nie naciska, nawet nie pytal czy chce z nim to zrobic. Pewna osoba nastraszyla mnie mowiac, ze on stosuje zasade "Zbajerowac, zaliczyc, zostawic" i zebym uwazala ,zeby w pokoju nie bylo zadnych kamer, bo moze nagrac jak mnie posuwa i pochwalic sie kolegom lub wrzucic do internetu. Nie powiem, bo troche sie przestraszylam Ale do rzeczy- Czy stracenie dziewictwa w tym wieku jest niestosowne? Czy utrata dziewictwa boli? Jak zaczac gre wstepna? Jak sie zachowywac i co robic podczas stosunku? Czy faktycznie moze tak byc, ze mnie nagra?

Gość gość
jak nie masz do niego zaufania [boisz sie ze cie nagra] to nie rob z nim tego zaufanie to podstawa w poważnym związku

Gość gość
Jak debil to nagrać cię może, a skoro masz takie wątpliwości to chyba jednak nie czas na ten pierwszy raz i radziłbym poczekać z tym trochę, aż w pełni mu zaufasz. A w razie czego zamiast robić to u niego, to zróbcie to u ciebie. Pytasz jak ma wyglądać gra wstępna? Masz zerowe doświadczenie w tych sprawach, nawet teoretyczne, więc najpierw radzę się dokształcić w tym temacie, bo jak ktoś nie ma pojęcia o seksie, to i o wpadkę bardzo łatwo.

Gość gość
Seks z nielatnia to kryminal!!!

Gość gość
Jeśli obawiasz się wpadki to jest aborcja więc, nie ma czego się bać.

Gość gość
Popytaj babci jak otwiera się cip/kę.