Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co byscie wydali milion złotych tak poważnie

Polecane posty

Gość gość
Zbudowałbym sale weselną bo to dobry biznes teraz. Mysle zeby starczyłą na dużo sale z klasą.

Gość gość
młody jeszcze jestem , wiec bym chyba wszystko przer***ał w agencjach

Gość gość
ja bym wyjechał z Polski zabrał dziewczyne i tam byśmy sobie żyli. Naprawde to łatwe

Gość gość
Mieszkanie 120tys (3pokoje 60m2) w moim miescie 6tysięcznym, wcale bym nie miał zamiaru gnać gdzies na warszawke czy trójmiasta, tu mi dobrze, potem garaż do tego za jakieś 10-12tys, do tego samochód, też niekoniecznie jakąś wypasioną fure za pół miliona, ale też nie gruchot za 3 tysiące, tak powiedzmy do 70tys autko i do tego motocykl za 20-30tys za reszte bym kupił dwa duże mieszkania w wielkim mieście i wynajmował po 2tys za jedno, łącznie 4 koła na miesiąc, życie w moim mieście drogie nie jest, byłoby zayebiście i potem leżenie na trawce i śpiewanie, oprócz błękitnego niebaa.... nic mi dzisiaj nie potrzeba :classic_cool:

Gość gość
oszczędzal bym

Gość gość
z tym wynajmowaniem dobry pomysł. Mam znajomych co tak robia. Maja 3 mieszkania

Jakieś mieszkanie, to penwie by mnie kosztowało z 300 tysięcy, około 400 tysięcy na lokaty, resztę na jakieś podróże i uciechy, samochód, sporo butów. Generalnie wydać z 200 tysi

Gość gość
przy dzisiejszym poziomie oprocentowania lokat to te 400tys dałoby ci może 1000zł miesięcznie odsetek, faktycznie fura kasy... dzisiaj nie dostaniesz na lokacie więcej niż 3% na czysto (czyli już po odliczeniu podatku belki) to juz lepiej mieszkanie za 400kafli kupić i wynajmować studenciakom w wawie czy gdańsku albo poznaniu i 2tysie sie wyjmie

Gość gość
Spłaciłbym kredyt mieszkaniowy, to już pół bańki z głowy. A reszta? Za mało, żeby żyć z odsetek, więc jakieś 60-80k na auto i pojeździłbym po świecie. Na kilka podróży by wystarczyło, a potem z powrotem do roboty. Tyle, że co miesięczna rata za chałupę by odpadła

Kupiłabym sobie auto, o którym marzę. A za resztę bym zrobiła remont.

Gość gość
Nie jest to za dużo nie można poszaleć,kupilabym działkę i pobudowala dom,mąż by kupił koparek na,zarobek