Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooooość

Brzydka osoba będzie miała zawsze pod górkę, taka prawda

Polecane posty

Gość gooooość

Jestem dziewczyna, mam 26l i nie jestem ładna, ani nawet przeciętna. Zauważyłam nie tylko na swoim przykładzie, że ludzie o gorszym wyglądzie są gorzej traktowani i trudniej mogą dostać pracę. Kiedy szukałam pracy, dyrektorzy mówili, że niestety ale jak na razie nie potrzebują dodatkowego pracownika, wiec nie mogą mnie przyjąć, jednak gdy moja bardzo ładna koleżanka poszła jeszcze tego samego dnia spytać o pracę to nagle znalazło się miejsce, taka sytuacja zdarzyła się nie raz, przykro mi, że osoby mało atrakcyjne tak jak ja są dyskryminowane przez wygląd, uważam że to niesprawiedliwe, że są (jesteśmy) tak traktowani, bo jak przyjdzie atrakcyjna osoba bez kwalifikacji, praktyk i osoba brzydka ale z doświadczeniem to i tak przyjmą ta atrakcyjna bo bardziej wygląd się liczy niż umiejętności. O życiu prywatnym to lepiej nie wspomnę, bo wiadomo jak ono wygląda.

Gość gość
Zabij się

Gość gość
Tulę nie martw się:* będzie lepiej:*

Gość gość
Prawda,że brzydka to się na życzenie oszpeca ,i ma trudniej w życiu

Gość gość
Życie masz jedno, ja bym zbierała na operację, o ile jest w stanie coś zauważalnie poprawić.

Gość gooooość
Ja już się z tym pogodzilam, ale uważam że to niesprawiedliwe jak różnie są ludzie traktowani ponieważ jeden jest ładny, drugi brzydki, jeden bogaty drugi biedny,w tych czasach nie liczy się jaki kto jest, jaki jest w środku tylko czy jest atrakcyjny i czy stać go żeby wszystko kupić

Gość gość
taka prawda . Dyskryminacja jest po obu stronach. Mówi sie że kobiet to nie dotycz, a to nie prawda bo i kobity tez . Zauważyli bysmy to bardziej gdyby nie nakładały tapety.

Gość gooooość
Ja mysle ze nie ma sensu robić sobie nowej twarzy przez makijaż, bo potem jak się go zdejmie przed kimś to ta osoba nie dość ze będzie w szoku to jeszcze się przestraszy xD , i nie widzę sensu oszukiwania samej siebie w ten sposób. Delikatny makijaż a czasami mocniejszy jest wporzadku, ale nie taki ze jak się go zrobi to całkowicie inna osoba wychodzi

Gość gość
To prawda. jednak nie zgodze sie ze to dommena baszych czasow. Zawsze tak bylo.

Gość gooooość
Kiedyś jednak większąsc ludzi była naturalna, teraz to każdy robi operacje żeby wyglądać tak jak cała reszta, jak dziewczyna / mężczyzna z okładki

Gość gość
Wiec wtedy brzydule nie mialy zadnych szans teraz jest szansa ze moga sie jakos podrasowac