Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po co wy robicie makijaż codziennie. Czy naprawde jest tak źle z

Polecane posty

Gość gość

waszymi buziami?

Gość gość
Tak :D Bez makijażu mam niebieskawy kolor skóry, oczy to już w ogóle sine i wyglądam jak straszydło. Błękitna blondynka zwyczajnie :D Trochę pudru co prawda mega jasnego bo nie będę robić z siebie idiotki kładąc jakiś niepasujący pomarańcz i nieco różu jest obowiązkowe. Chyba, że naprawdę danego dnia mam wszystko w d***e :D

Gość gość
od czego te sine oczy? Makijaż bardziej niszcz cerę jak bys nie wiedziała bo nie oddycha skóra.

Gość gość
bez makijażu nie mam oczu. twarz ma niezdrowy koloryt, mam sińce pod oczami. ogólnie tragedia, natomiast z make upem podobam się wielu

Gość gość
ciekawe czy jest jakas kobieta która nigdy nie miała makijażu. :(

Gość gość
nie, ale lubię mieć makijaż ;)

Gość gość
kobieta nieumalowana i bez szpilek to w zasadzie nie kobieta :classic_cool:

Gość gość
makijaż strasznie zmienia wygląd. Jestem pewien ze nie poznały byscie Anny Matusiak bez makijażu. Tez jest ładna ale wogóle inna osobistość :)

Gość gość
Ja nakładam tylko korektor pod oczy i tuszuję rzęsy. Ale to dlatego, że nie umiem dobrać podkładu :O Nawet porcelanowy jest dla mnie za ciemny...

Gość gość
Nie używam kosmetyków nie mam ich. Mam 33 lata i podobna się sobie i innym.

Gość gość
Bo wymaga tego moja praca ;) tzn mocniejszego makijażu. A na co dzień i tak lżejszy tzn podkład , tusz i róż.

Gość gość
mi kobiety bardziej bez makijażu sie podobaja wtedy można ją szybko rozpracowac o czym mysli itd. A tak to nie wiadomo. Problem w tym ze one sie wstydzą bez makepu

Makijaż robię do samolotu, klimatyzacja strasznie wysusza skórę, a tapeta zwyczajnie chroni ją.

Gość gość
można ją szybko rozpracowac o czym mysli itd. A tak to nie wiadomo. XXX HAHAH ,że co słucham :D? A na jakiej podstawie takie wnioski?

Gość gość
jak to wymaga tego wasza praca nie rozumiem. To co pracodawca wam każe być umalowaną bo jak nie to wypad tak?? Szok

Gość gość
Na co dzień używam lekkiego, nawilżającego kremu i podkładu (albo kremu koloryzującego). Mam pękające naczynka przy nosie i na policzkach i po prostu lepiej się czuje ze świadomością, że są mniej widoczne. Jak mam więcej czasu to przelecę kredką po powiece i tuszem po rzęsach. Pełny makijaż tylko od czasu do czasu.

Gość gość
bo lubie i nie mam zamiaru z tego sie tlumaczyc.

Gość gość
jak to wymaga tego wasza praca nie rozumiem. To co pracodawca wam każe być umalowaną bo jak nie to wypad tak?? Szok XXX Nie szok :P jak ty mało wiesz. Pracując z ludźmi zazwyczaj taki jest wymóg. W większości prac tak miałam a pracowałam w perfumeriach, w ubezpieczeniach , jako kelnerka w barze i sklepie z ciuchami.

gość dziś jak to wymaga tego wasza praca nie rozumiem. To co pracodawca wam każe być umalowaną bo jak nie to wypad tak?? Szok x Tak. Mam być elegancko ubrana, schludna i mieć makijaż. Nie mogę sobie iść do pracy taka wymemłana jakbym prosto z łóżka przyszła.

Gość gość
Dobre kosmetyki nie niszczą cery a niebieski kolor skóry i sińce pod oczami związane są pewnie z nerkami które mi wysiadają :( Brałam w cholerę leków już jako dziecko. Co prawda jestem specyficznym przypadkiem ale dużo kobiet z przemęczenia ma sińce, i niezdrowy kolor skóry.

Gość gość
jestem pryszczata i maluje sie codziennie

Gość gość
jak to wymaga tego wasza praca nie rozumiem. To co pracodawca wam każe być umalowaną bo jak nie to wypad tak?? Szok Pracodawca od razu zaznacza,że są takie a nie inne wymogi :P tak samo jak 'dress code'

Gość gość N
Ja nie robie sobie makijażu, raz na jakiś czas tylko tuszuje rzęsy i tyle, choć jestem brzydka. I tak i tak będę straszyć wiec po co jeszcze wydawać tyle pieniędzy na kosmetyki :P

Gość gość
22:50 a meźczyznąmto nie każą sie malować czemu

Gość gość
22:50 a meźczyznąmto nie każą sie malować czemu

Gość gość
MĘŻCZYZNOM jeśli już. Trudno,żeby kazali wam się malować. Metroseksualni raczej nie są w modzie

Gość gość
te since pod oczami to chyba od nerwów a nie nerki. Tak mysle . No i stres

Ja nie zawsze się maluje. Ale jak do pracy idę to wolę jednak się pomalować uważam że wtedy wyglądam ładniej. Choć maluje się bardzo delikatnie tylko i wyłącznie tusz do rzęs oraz podkład na twarz.

Gość gość
na buzi nie noszę make-upu, ale pazury pomalowane mieć muszę. zwłaszcza, ze wspieram chorych na białaczkę i maluję sobie ten znak: &