Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z mama, okropnie sie czuje :(

Polecane posty

Gość gość

Moja mama ma bardzo wredny charakter, czesto rozmawiajac przez tel z kims z rodziny wyzywa mnie, opowiada jaka jestem bezmadziejna i moj narzeczony, ze nie nadaje sie na matke itd..dzisiaj nie wytrzymalam i wygadalam sie mojemu bratu, ze najlepiej zebym jej tylko jedzenie robila i sprzatala ze fochy robi..ona to chyba slyszala. Nie wiem co mam jej odpowiedziec jak cos powie na ten temat. Bardzo mi z tym zle, ona jest dla mnie okropna, zle mnie traktuje ale toksycznie jestem uzalezniona od niej psychicznie dlatego tak strasznie sie martwie czy ona to mogla slyszec. Jestem okropnie zdenerwowana i boli mnie brzuch pezez to...

Gość gość
Prosze pomozcie..

Gość gość
Zachowujesz sie, jakbys miala 15 lat. Matka Cie szmaci, a Ty sie nia przejmujesz.

Gość gość
Przejmuje sie bo jestem uzalezniona od niej psychicznie i nie radze sobie z tym i dlatego, ze mieszkam z nia i po tym co powiedzialam(jesli to slyszala) moze mi zrobic niezle jazdy..

Gość gość
Nie wiem, jak można być uzależnionym od takiego kogoś. Razem z matką na terapię.

Gość gość
Nie wiem czy powinnam sie przejmowac czy nie..

Gość gość
nie powinnas sie tym przejmowac,bo widocznie ona jest toksyczna po prostu. Szkoda Twojego zdrowia,nie wierz w te jej gadki o beznadziejnosci. Ja bym z taką matka mocno ograniczyła kontakt