Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeraza mnie ze nikt sie mnie nie pytal czy chce sie urodzic

Polecane posty

Gość gość

Ze nie jestem wolnym bytem tylko podlegam prawom fizyki biologi. Boje sie ze nawet jak sie zabije to ro nic nie da. I urodze sie znowu jako nowa osoba. Chj wie w jakiej rodzinie i gdzie. I ze znowu bede mysiala uczyc sie i przezywac wszystko od nowa. Koszmar. Jestesmy wiezniami swiata. :(

Gość PSYCHOL PRZEGRYW
Jestem stulejarzem, ale w następnym życiu chciałbym być super laseczką 9/10, która robiłaby z facetów frajerów :)

Gość gość
A jak istnieje Bóg to i tak jest okrutnikiem, ponieważ dał nam życie bez własnej woli.

Gość gość
Mnie to wrecz przeraza. Jestesmy bezradni.

Gość gość
Wesprzyjcie mnie jakas bajka na pocieszenie :(

Gość gość
Przytulam :)

Gość gość
Dzięki ale nie pomoglo potrzebuje jakiejs nowej teori. Jakiejs bajki innego spojrzenia na te temat. Chociaz czuje ze mam racje :(

Gość gość
Mnie bardziej przeraża opcja, że ktoś zapytał mnie czy chce sie urodzić. Zobacz, taka reinkarnacja, nie robi się sama z siebie. Wedlug jej ogolnych zalozen, sami wybieramy gdzie chcemy sie urodzic. I to mnie najbardziej przeraza w tym wszystkim. Że czymkolwiek jestesmy, sami dobrowolnie tu zlazimy. I jak potężnym narkotykiem dysponuje Bog, ze zdolal nas przekonac zebysmy tu przyszli.... Widzisz, nie boj sie tego ze nikt Cie nie pytal, bo wtedy bedzie sie musial gesto tlumaczyc, boj sie tego, ze Cie zapytal.......

Gość gość
Też słyszałem o tym że to dusza sama sobie wybiera życie, tylko o tym nie pamiętamy, bo nasza pamieć zostaje wyłączona do momentu, jak z powrotem wrócimy to tzw domu. Żyjemy ponoć po to, aby inkarnować w różnych wcieleniach i prowadzić różne życia.

Gość gość
co wy braliście

Świadomość istnienia jest darem, bez istnienia nie ma myśli, sztuczna inteligencja człowieczeństwu nie dorasta do pięt. Człowiek ma nieograniczony potencjał rozwoju, osiągania sukcesów. Problem, jeśli jest tkwi w głowie.