Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy boicie się śmierci

Polecane posty

Gość gość

Mi się wydajde że nie czekać jak sam umre ale bez bólun lub samobójstwo niechciał bym się widzięc jako dziadek śiwy skurczony zmarscały A z drugiej strony co dziadek słaby brzydki co by robił przez cały dzień Taka myśl śmierc naturalna a na piecu gotuje obiad dom się spali zemną Lub inny wypadek

Gość gość
Nie, nie boje sie smierci. Wczesniej lub pozniej smierc po mnie przyjdzie. Nie ma sensu bac sie czegos co jest nieuniknione. Ale samobojstwa nigdy bym nie popelnil. Moim zdaniem samobojcy to tchorze. Rozumiem ze ludzie czasami maja ciezko ale zawsze jest jakies wyjscie z kłopotów. Poza tym zycie jest piekne i trzeba brac i dawac garsciami i cieszyc sie.

Gość gość
boje sie momentu umierania a jak juz umre to czego mam sie bac , bedzie jak przed narodzinami-nic

Gość prawictwo pospolite 137
samej smierci sie boję , ale tego co będzie po śmierci sie nie boje . Nie zależy mi na niebie czy piekle . Nie interesuje mnie zycie pozagrobowe ale smierci sie boje , bólu wynikającego z tego

wiesz niektórzy mają brutalną smierc . slyszałem , ze rak boli i nawet przeciwbólowe srodki nie pomagają takze są choroby co cie od razu usmiercą , a sa takie przy któych meczysz sie gorzej niż pies . Czyli umierasz w cierpieniu i hańbie , gorzej niz zwierze . Jest to mozliwe ? Oczywiscie ze tak .. Ale nikomu tego nie zycze ..

a ja wierze w reinkarnację:] ino nie wiem jak to się pisze :] w przyszłym wcieleniu chcę być jednorożcem

przybylska miala bolesną smierc . Przejebaną smierć i krótkie życie. a najlepiej to umrzeć we snie i sie rano nie obudzić . Nic nie boli i szybka pilka mozna jeszcze popelnic samobojstwo

Gość gość
Troszkę.

Gość gość
na razie nie myślę . Jedynie co myślę to jak się uchronić i przedłużyć życie a raczej je chronić

dlatego w Polsce powinna być możliwosc eutanazji , by ochronic czlowieka przed ciepieniem

Gość PRAVIK 24LATA
" a na piecu gotuje obiad dom się spali zemną Lub inny wypadek" :D HAHAHAHAHHAHAHA

Gość gość
Smierci sie nie boje. Jestem ciekaw co jest po smierci. Nowe lepsze zycie, lepszy, piekniejszy swiat. Zobaczymy.

Gość gość
pravik i z czego tak rżysz?

Gość gość
Nie boje sie. Bo czego sie bać. Boje sie tylko tego ze nie zdąrże dzieci ustatkować i kupić im dom za granicą

Gość gość
nie, to smierć sie powinna mnie bać