Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bycie dziewica pow 23 roku zycia to WSTYD

Polecane posty

Gość gość
Wstyd w środowisku :D że co? Chodzisz i każdemu rozpowiadasz,że jesteś dziewicą? Jeśli o mnie chodzi to wiedzą to tylko najbliższe mi osoby.

Gość gość
Autor posta jest głupi czy udaje głupka, to jak jest z tobą ☼

Gość cassandra de vries
ciekawe w jakim towarzystwie twórca tematu się obraca. pewnie wśród puszczalskich.

Gość gość
Na dzień dzisiejszy wchodzę na wątki o dziewictwie z ciekawości co tam ciekawego ludzie napiszą, czy dziś jest kulą u nogi zamieniająca życie społeczne w zgliszcza czy może największym skarbem arystokratów, jak dla mnie nie było ani tym ani tym. Poza tym dziewczyny-dziewice nie powinny się sugerować zdaniem ludzi z forum, bo ogół ludzi twierdzi tak jak zawieje wiatr, pewnie w zależności kto akurat przed komputerem usiadł :)

Gość gość
Jaki tam wstyd, po prostu nie miała penisa między nogami to od razu wstyd? Ja jestem prawiczkiem i co z tego, nikt w mój życiorys nie zagląda, chyba że ma życie nudne.

Gość eulerr
oczywiście przecież utrata dziewictwa to obecnie wielkie osiągnięcie, porównywalne z ukończeniem harvardu czy MIT. Po utracie dziewictwa powinien być wręczany dyplom oraz certyfikat "nie dziewicy" i oczywiście tytuł ten powinien być wręczany przez prezydenta okraszony wielką fetą i bankietem z udziałem największych ludzi oczywiście cała uroczystość powinna być transmitowana na żywo przez wszystkie stacje telewizyjne i rozgłośnie radiowe. A jeszcze lepiej jakby sam akt utraty dziewictwa był transmitowany na żywo oczywiście z udziałem komentatora sportowego np Szpakowskiego dzięki któremu cały kraj mógłby razem przeżywać to wielkie święto