Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebująca rady

szukam dobrej wróżki Warszawa i okolice

Polecane posty

Gość Potrzebująca rady

I do oczyszczenia z byłego faceta w sensie takim że on zło życzył i trudno mi znaleźć teraz kogoś a wiem ze nie kiedy złe życzenia czy złożyczenia są realne. Powiedział że zawsze będę sama i z nikim i jakiś tak wychodzi nigdy problemu takiego nie miałam on naprawde miał negatywna energie w sobie zna się ktoś na tym ?

Gość gość
Nie wikłaj się w to. Idąc do wróżki masz dwie możliwości - albo trafisz na oszusta/oszustkę i zostaniesz po prostu naciągnięta. Albo - i to jest gorsza opcja - trafisz na osobę, która rzeczywiście potrafi przewidywać przyszłość. Zastanów się jednak skąd ona ma ten "dar". Doświadczenie duchowe wielu religii podpowiada, że te "dary" biorą się z otwarcia na świat demoniczny. Tym światem nie da się manipulować, to on manipuluje nami. Wciąga nas, wikła, uzależnia. Potem kończy się depresją, lękami, koszmarami. A na koniec potrzebny jest psychiatra lub egzorcysta. Trzymaj się od tego z daleka.

Gość potrzebujaca rady
To co mam zrobić? :( ten facet naprawde złą energie miał, często zło życzył czyli źle. Po związku z nim a już minęło 2.5 roku w niektórych sprawach a w szczególności uczuciowych sie nie układa. Od tych jego złożyczeń trudno to wyjaśnić. Eh

Gość gość
Jeśli wierzysz w Jezusa - to najlepiej idź do normalnej spowiedzi i powiedz o tym złorzeczeniu. Zobaczysz, że odzyskasz spokój. Tylko zaufaj i niczego się nie bój.

Gość gość
Byłam na rekolekcjach u ojca Bashobory w Szczecinie. Uwalniał ludzi, dzięki modlitwie, od różnych rzeczy fizycznych i niefizycznych. Sama widziałam kobietę, która w pewnym momencie się wzdrygnęła, a potem on powiedział, że teraz uzdrawiany jest czyjś kręgosłup. Później ona mówiła na forum, ze tak było. W każdym razie o. Bashobora odwołuje się do mocy Boga i latem będzie w Warszawie :)

Gość gość
Rekolekcje z tym ojcem to na pewno dobry wybórusmiech.gif Też słyszałem o nim same dobre rzeczy. Działa w imię Boga, w ramach religii chrześcijańskiej. Chrześcijaństwo ma ugruntowanie w wielowiekowej tradycji duchowej, opartej na prawdzie, rozumie, moralności. Natomiast te wszystkie klimaty ezoteryczne - energie, karty tarota, ciała astralne itd. mogą być bardzo niebezpieczne. Pozdrawiam ciepło:)

Gość gość
Znam też dobre wróżki co białą magią się zajmują oczyszczająca polecam Panią Elżbiete z Warszawy. To szeptunka. Jak chcesz namiar podaj maila to napisze. Nie chce rozpowszechniać takich informacji.

Gość gość
Kilka miesiecy temu korzystałam z Paulusa (ze strony http://wrozbitapaulus.pl) i chociaż wróżba wydawała mi się trochę nieprawdopodobna to zaczęła się spełniać. Wydaje mi się że jest to człowiek ze zdolnościami przewidywania przyszłośc****ewnie niedługo skorzystam znowu.

Gość gość
Ciemnogrod.ale ludzie są durni :D