Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kompromitacja na firmówce

Polecane posty

Gość gość

Na firmowej imprezce trochę wypiłem i szefowa, która generalnie lubi sobie ze mnie robić polewkę, tym razem też postanowiła się mną zabawić. Powiedziała, żebym całował jej stopy, bo wie, że to mnie kręci. Ja jak głupi dałem się podpuścić. W tym czasie jej koleżanka pstrykała nam fotki. Potem pokazywała je różnym osobom, żeby się ze mnie nabijać. Totalna kompromitacja. Jak teraz wyjść z tego z twarzą?

Gość gość
Podaj szefowa do sadu o molestowanie lub mobbing

Gość gość
ale ja nie mam na to dowodów. Ona nie jest tak głupia, żeby upubliczniać te zdjęcia.

Gość gość
zresztą nawet jakbym miał, to sprawa jest na tyle wstydliwa, że nigdzie z tym bym nie poszedł. Chyba zapadłbym się pod ziemię.

Gość gościowka
To ona powinna sie wstydzić jako szefowa, jeżeli ona opowiada o tym wszystkim to ty obróć to przeciwko niej

Gość gość
nie opowiada wszystkim, pokazała to paru zaprzyjaźnionym osobom w firmie jako dowód jak owinęła sobie mnie wokół palca.

To ona nie ma klasy i z siebie przedstawia z łym świetle. Mądry to dostrzeże. Jednak Ty dajesz z siebie robić podnóżek. Nie rób tego.

Gość gość
kaktuss: u nas w firmie są same młode osoby. Ona ma 30 lat, większość jest osób 20paroletnich. śmieją się ze mnie, a nie z niej.

Gość gość
ona zrobiła sobie ZE MNIE polewkę, wykorzystując to, że wiedziała, że to lubię i nie będę się opierał.

Gość gościowka
No to miej teraz pretensje do siebie ze tak dałeś sie wykorzystać

Gość gość
gościówka: ale rozumiesz, byłem podpity i do tego lubię takie klimaty... A teraz cała firma ma ze mnie polewkę. Wczoraj nawet jedna dziewczyna spytała, czy mam ochotę na jej stopy. Reszta w śmiech.

Gość gość
no cóż, pośmieją sie i zapomną. A ty masz nauczkę, aby nie pić, skoro nie potrafisz.

Gość gość
Olej to. Przestań reagować, to oni przestaną żartować.

Gość gość
łatwo powiedzieć, olej to. Już dwa razy były takie sytuacja, a na skargę to raczej do szefowej nie pójdę.

Gość gościowka
Żałosna jest tylko ta szefowa . Dorosła kobieta ktora zarządza ludźmi a robi sobie takie żarty to nie tylko nie na miejscu ale ja zgłosiłabym to gdzieś dalej

Gość gość
gościówka: no ale wiesz to było na imprezie. Poza tym wiesz, że to jest dla mnie kompromitujące i łatwo mówić, zgłosiłabym to.

Ale po co to zrobiłeś, dla żartu? Jeśli tak, to dalej się z tego śmiej....trudno się mówi...powiedz w żartach, że nie wiedzą jak zrobić dobrze szefowej! I śmiej się. Bo jak zobaczą że się spinasz i denerwujesz to będzie gorzej. Będą mieli używanie. Trudno, stało się, a na drugi raz nie żartuj z nią w ten sposób bo widzisz jak to się konczy. Odczekaj, przyjdzie okazja, odpłacisz jej ;) Ale na razie się śmiej. Umiejętność śmiania się z samego siebie, to duża zaleta ;) I często innym burzy plany, bo chcieli ośmieszyć a nie wyszło. Tylko tak zachowasz twarz. Tak czy siak baba klasy nie ma.

Gość gościowka
Domyślam sie ze dla Ciebe jest to kompromitujące . Ale sama jestem szefowa i nie wyobrażam sobie czegoś takiego w swojej firmie , przecież straciłabym w oczach własnych pracownikow . Gdzie ty w ogóle pracujesz ?

Gość gość
kaktus: pisałem, że lubię takie klimaty, byłem podpity a ona mi to zaproponowała, więc wyszło. gościówka: to że Ty sobie tego nie wyobrażasz, nie znaczy, że każdy jest taki, jak Ty. Jaka to firma? Marketingowa.

Gość gość
gościówka: dlaczego uważasz, że Ty byś straciła? Bardziej straciłby ten facet. Ty byś wyszła na osobę, która potrafi sobie owijać facetów wokół palca.

Gość gość
gościówka: a ty gdzie pracujesz?

Gość gość
Ty k***a normalny jesteś. Liżesz stopy szefowej. Jakbyś pracował w mojej firmie i robiłbyś takie akcje to nie miałbyś życia. Każdy dzień byś tak zaczynał.

Gościu - Inteligentna kobieta owija facetów w okół palca w inteligentny sposób, a nie każąc całować sobie stopy po pijaku. To zachowanie zwyczajnej tipsiary tak naprawdę.

Gość gość
niestety docinki nie ustają, nawet pozwoliła sobie na nie wczoraj szefowa w towarzystwie dwóch dziewczyn. Ja już nie wiem.

Gość gość
Olej debilke i szukaj nowej pracy :)

Gość gość
taa, łatwo powiedzieć szukaj nowej pracy. Chętnie bym tak zrobił, ale nie jest to takie proste.