Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezainteresowanaa

JAK POKAZAĆ, ŻE NIE JESTEM ZAINTERESOWANA

Polecane posty

Gość Niezainteresowanaa

Pytanie głównie do panów : Jak pokazać chłopakowi, że nie jestem zainteresowana? Żeby dał sobie spokój? Pewien chlopak mi się bardzo narzuca. Od ROKU nalega na spotkanie, ale ja nie jestem zainteresowana. Non stop mnie zagaduje, pisze na fejsie... Jestem z natury miłą osobą, nie chcę zrobić nikomu przykrości, ale to się kończy na tym, że gdy pokazuje niezainteresowanie typu "wiesz, nie mam ostatnio kompletnie czasu", "nie szukam nikogo", odrzucam spotkania itd. to faceci myślą, że jestem zainteresowana. Mój przyjaciel mi powiedział, że to twardo trzeba. Ale nie chce być chamska, a jak normalnie mówię to nie dociera. Jak w "ładny" nie chamski sposób okazać niezainteresowanie?

Gość gość
nie interesować się. olewać

Gość gość
a czemu go nie chcesz?

Gość Niezainteresowanaa
Wiesz, co nie jest kompletnie w moim typie. Zarówno z wyglądu, jak i z charakteru. Miły chłopak, nie powiem, dlatego też nie chcę mu dawać złudnych nadzeii, ale też nie chce dawać chamsko kosza. Gość 12:06 - No właśnie olewam, ale to nie przynosi rezultatów, nigdy haha nawet w tym przypadku, zawsze dalej drąża. Nie wiem czy to ze mną coś nie tak, czy z facetami :p

Gość gość
a miałaś z nim orgazm?

Gość Niezainteresowanaa
Może myślą, że udaję niedostępną? :p haha raz dość chamsko dałam kosza jednemu chłopakowi, ale to juz po dłuższym okresie, jak mi sie narzucał. Nie powiem, dośc chamsko, chyba go troche zranilam, ale tyle czasu pokazywałam niezainteresowanie, a on tego nie rozumiał, ze no raz troche chamsko sie zachowałam. I teraz chce tego unikać. Tylko jak robie to "grzecznie" to nie rozumieją, a nie chc byc chamką

Gość Niezainteresowanaa
Hahahaha :D Nic nie miałam :D