Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks i brak orgazmu !

Polecane posty

Gość gość
pociesze Cię :-) moja kobieta też nie na orgazmu pochwowego tylko na łechtaczkowy ale że śmierdzi jej pipa nawet po umyciu to za karę nie ma żadnego haha :-D więc spoko :-D

Gość gość
Autorko, myślisz, że on nie wie, że udajesz? Przecież on wszystko czuje. Czuje, czy Twoje mięśnie pracują i nie udajesz, czy nie pracują i udajesz.

Gość gość
może wprowadzenie urozmaiceń do sypialni pomoże? sprawdźcie test fantazji na https://www.seksonariusz.pl/ i zmiencie coś w swojej sypialni, bo brak realizacji pragnień może być przyczyną

Gość gość
pic na wodę fotomontaż,że brak orgazmu to efekt masturbacji i zafiksowania na pewien zespół doznań,orgazm u kobiety "rodzi" się w mózgu,to raz,a dwa,trzeba się dopasować sexualnie,i szukać pozycji,żeby był stymulowany słynny punkt G,który jest niczym innym jak trzonem łechtaczki-tylko od wewnątrz,kobieta ,która zna swoje ciało,wie co i jak,łatwiej osiągnie satysfakcję niż taka,która liczy wyłącznie na partnera poza tym,czym bardziej się chce,tym bardziej nic z tego nie będzie,trzeba się zatracić w sexie,,,

Gość gość
polece Ci moje 'sposoby' na orgazm pochwowy- ja sama w ten sposob nauczylam sie szczytowac i wymagalo to troche czasu :D sposob 1. kiedy On jest na gorze, ja wyginam plecy w luk i przestaje sie ruszac, zaciskam miesnie kegla na Jego czlonku i nimi miarowo pulsuje, skupiam sie tylko i wylacznie na tym, co czuje tam w srodku :D bardzo w tym czasie pomagaja mi namietne pocalunki ;) sposob 2. kiedy kochamy sie na pieska, mocno wypinam i podnosze tyleczek i rozsuwam nogi, do tego staram sie caly czas zaciskac miesien kegla, dodatkowo On masuje lekkimi, szybkimi ******* palca lub dloni moja lechtaczke i zazwyczaj wychodzi z tego orgazm pochwowo-lechtaczkowy, cos cudownego, polecam :D uprzedzam Cie tylko, ze te orgazmy nie przyszly od razu, mysle, ze miesien kegla musial sie 'wycwiczyc' no i moje skupienie na sobie w tym momencie, tego tez musialam sie nauczyc- bo uwielbiam sprawiac przyjemnosc Mojemu i czasem o sobie zapominam :D

Gość gość
w sexie licza się orgazmy.. fajnie jest miec stosunek z orgazmem, satysfakcja i pełnym odpreżeniem

Gość gość
Polecam wybrać się do poradni seksuologicznej, np. do tej: www.instytut-zacisze.pl. Słyszałam, ze można iść do nich na konsultację, ale też na takie seksuologiczne badanie diagnostyczne. Moi znajomi byli tam na terapii w ogóle i potem chwalili się, że znacznie podniosła się jakość ich życia seksualnego, że nauczyli się rozkoszy itd. Może Ty też potrzebujesz po prostu nauczyć się czerpać przyjemność z seksu? Spróbuj tam, tak jak mówię, podobno ich terapie są niezawodne. Myślę, że warto się o tym przekonać J

Gość gość
Nie myślalam jeszcze o żadnej poradni. Mam 21 lat i wstyd mi jest iść w taki wieku już do poradni seksuologicznej ;/

Gość Gosia697
spróbuj namówić swojego faceta na http://nplink.net/ceq6noVk większość z nich nie da sobie wmówić, że ma za małego. Ja również miałam zbyt dużą w porównaniu do grubośc***enisa mojego męża. Nie chciał spróbować a teraz i ja i on zadowoleni :)

Gość gość
A co jak ja nie mam orgazmu ani przy masturbacji ani przy minetce? Można powiedzieć że całkiem mam pecha, próbowałam różnych technik i nic. Zostaje mi chyba tylko wizyta w poradni :(