Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drogo to czy tanio? komunia

Polecane posty

Gość gość

Robię imprezę w lokalu na 29osób no ale liczba osób nie ważna. Chodzi o to czy według was drogo płacę za osobę. Ile wy płacicie? I co będzie? No więc tak . U nas będzie 5 przystawek na zimno, 6 różnych mięs na gorąco ( wykwintne ) , flaki, rosół, barszcz z pasztecikami, pieczywo, frytki, ziemniaki z wody z koperkiem, kluski śląskie, 3 surówki, buraczki , lody własnej roboty , 3rodzaje ciast, 7 rodzajów soków, kawa , herbata. Płacę 95zł za osobę

Gość gość
tanio, u mnie w mieście impreza tego typu to minimum 100 zł

Gość gość
moim zdaniem cena przystępna, jedzenie fajne.

Gość gość
Moim zdaniem tanio

Gość gość
dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
Tanio, ja za chrzciny płaciłam ( spoko restauracja tak 4 /5 ) 110 za osobę.

Gość gość
Tanio...ja płaciłam 100 zl/os... W cenie napoje bez ograniczeń, kawa i herbata tez, zimna płyta (galaretki, sałatki,mięso,wędlina, owoce) obiad(rosół z makaronem, ziemniaki z polędwicą w sosie borowikowym i surówki), drugie cieple danie udziec z prosiaka z pieczonymi ziemniakami i dwa sosy do wyboru i albo buraczki czerwone albo kapusta zasmażana... Niestety ciasta i tort musiałam sama dowieść tal samo hak wino do obiadu...

Gość gość
Za wesele zapłaciłam 80 zł za osob., w tym było tyle jedzenia ze zostało plus tort plus kawa i herbata nieograniczona plus ciasta.

Gość gość
Tanio ja place 150 zł w tej cenie jest tak : -rosół z makaronem -3 rodzaje mięsa kluski śląskie kluski szare ziemniaki -czerwona kapusta zasmarzana biała kapusta i 2 rodzaje surówek - zupa serowa z pulpecikami - koperta z piesi z kurczaka frytki surówka -zimna płyta w niej : salatki 3 rodzaje, mięsa pieczone, wędliny, mięso w galarecie (tabaliki) śledzie, jajka faszerowane, napoje soki kawa herbata ciasto tort lody

Gość gość007
Jak na takie menu to b.tanio. Ja tez place 95 zł\osobe a za dzieci (bedzie szóstka) 50 zl. Menu rosol z makaronem Ziemniaki, frytki 3 rodzaje mięs 3 surowki Lody z musem malinowym 2 salatki Wedlina, szynka z chrzanem Ryby w zalewie octowej, ryby po grecku Sledz w smietanie Galaretka wieprzowa Barszcz z krokietami Kawa, herbata, kompot, woda, soki

Gość gość
tanio ja za chrzest 2 lata temu płaciłam 110

Gość gość007
Chociaz tak teraz przeczytalam to w sumie nie masz tego az tak duzo. Napisalas troche bez ładu i składu. W sumie nie wiadomo co masz na obiad, jaka bedzie zimna plyta. U nas jeszcze owoce, zapomnialam dopisac

Gość gość
Tanio :) u nas komunia 120 zl przy podobnym menu. A co z tortem?

Gość gość
beznadziejna jest ta strona aby uzyskać cennik i tak trzeba pisac dzwonić do kazdego lokalu, powinna być lista lokali z ceną i możliwość uszeregowania od najtańszego, jak na allegro!!!