Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Często brakuje mi sił do studiowania bo nie dogaduję się z grupą

Polecane posty

Gość gość

Jest mi zwyczajnie przykro, że jestem wyrzutkiem :-O Niby dla każdego jestem miła, z każdym zamienię zdanie ale jak przychodzi co do czego... Zwyczajnie da się odczuć, że jestem piątym kołem u wozu. To mój wymarzony kierunek, ale jest mi co raz trudniej. Większość dnia przebywam na uczelni, a na licznych okienkach czas spędzam sama. Poświęcam więc te chwile na naukę czy czytanie książek bo co ja mam zrobić? Czasem przyczepiłam się do jakiejś grupki osób ale było sztywno. Przez 20 lat swojego przykrego życia zawsze na uboczu. Marzyłam, że chociaż na studiach będzie fajnie. Miałam przyjaciela ale jego zazdrosna dziewczyna ukróciła naszą znajomość, mimo, że zapraszałam ich oboje.Jakiś czas temu rozstałam się z chłopakiem. Kompletnie do siebie nie pasowaliśmy i to też długa, przykra i oddzielna historia. Zostałam zwyczajnie sama jak palec i tracę powoli chęci do życia. W szafie wiszą sukienki których nie mam gdzie założyć bo jak gdzieś wychodzę to sama na siłownię, rolki itp. Kiedyś kochałam gotować ale nie mam dla kogo. A sama to sobie utuczę dupsko. Ojciec jadłby tylko pyry i schaby więc odpada, mama wiecznie na diecie. Wszystko traci sens. Nie mam z kim porozmawiać o głupotach. Przelewam bzdurne myśli na papier bo nie mam do kogo gęby otworzyć a potem wyję. Nie wiem co robić ale ja długo już nie pociągnę i studia zawalę przez... No właśnie, przez co?

Gość gość
rozumiem cie, tez mi doskwiera samotnosc, to strasznie boli. Jakbys chciala przyjaciolke to pisz na gloria93@wp.pl mialam podobny problem z grupa, teraz jest lepiej, ale nadal nie czuje sie jakos super

Gość gość
Pierwszy, miałam rok przerwy od nauki ze względu na chorobę.

Gość gość
mówisz, 20 lat zycia, rocznikowo 20? czy rocznikowo 21? Bo jak miałaś rok przerwy to znaczy, że 94 tak?

Gość gość
Nie 95, poszłam do szkoły o rok wcześniej ale jak widać wyrównałam się przez ten rok przerwy :D A w czym to takie istotne? Rocznik ma wpływ na lubienie i nie lubienie, nie wiem...

Gość gość
Pytałam z ciekawości. A co studiujesz?

Gość gość
Jaki cel ma pisanie licznych szczegółów?

Gość gość
W ksiazki za duzo paczysz, pewnie jestes dobra w swej dziedzinie. Odbiegasz od innych. Nauka albo towrzystwo . Dzis cie maja gdzies ,potem w tylek beda chcieli calowac . Mloda jestes ,znajc se ogona problem z glowy. a zaduzo wagi masz to mniej jedz :-)

Gość gość
To nie pisz. Nikt cie tutaj z grupą nie zaznajomi wiec g****o ci w ogóle da pisanie tutaj