Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmarnowałem sobie zycie przez nos nigdy nie bylem w zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Mialem zniekształcony nos po urazie wyglada tragicznie dlatego nigdy nie podrywalem kobiet przez ta niska samoocene

Gość gość
Pisałeś ostatnio. To ja od trądziku o ile pamiętasz ;) Robiłeś zabieg ? Ja byłem na tym zabiegu na te przebarwienia. Zobaczymy jak będzie.

Gość gość
Mam zamiar zrobić w tym roku operacje nosa mam nadzieje, ze wreszcie moje kompleksy znikna przez ten nos :/

Gość gość
Tak pamietam :)

Gość gość
To świetnie. Ja w od maja mam zamiar iść do psychoterapeuty leczyć nerwicę, zapisać się na prawko i znaleźć pracę. Pochodzić też na siłkę. W końcu z*****ać coś, czy związać się z jakąś kobietą, Małżeństwo mi nie w głowie, trzeba się trochę wyszaleć, hehe. Zrekompensować trzeba sobie lata siedzenia w domu i naszych kompleksów :)

Gość gość
Wreszcie mina nasze codzienne koszmary aczkolwiek szkoda mi lat zmarnowanych :/ nigdy w zwiazku nie byłem

Gość gość
Ale co poradzisz. Co ja mam poradzić, skoro prychole mi ogromne wychodziły ? Teraz mogę liczyć raczej na takie przyjemnostki związane z erotyką niż na związkach. Możesz być za to szczęśliwszym w póżniejszym życiu niż teraz.