Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabbitka

Skutki nadużywania kropli wybielających Visine

Polecane posty

Gość rabbitka

Hej, pisze tutaj w nadziei na otrzymanie pomocy. Mój problem polega na wiecznie czerwonych oczach, czasami troche bardziej czasami troche mniej. Teamtów o czerwonych, przekrwionych oczach było już bardzo wiele lecz nie takich że powodem tych czerwonych oczu było zbyt częste uzywanie kropli Visine ( tych wybielających). Wszystko zaczęło się podczas kuracji na trądzik "Izotekiem", który strasznie wysuszał moje oczy. Aby trochę się odratować stostowałam oto właśnie te krople nie wiedząc o ich skutkach ubocznych. Minął już z rok od stosowania tych kropli a ja nadal mam problem z oczami (jest to bardzo krępujące gdy znajomi pytają się mnie czemu cały czas mam takie czerwone oczy ) Czy ktoś wie czy istnieje jakiś sposób na przywrócenie moich oczu do "normalności". Z góry dziękuję za odpowiedzi i pomoc :)

Gość gość
współczuje,ale nie wiem:( właśnie się zastanawiałam nad tymi kroplami bo z racji pracy,studiów i małego dziecka śpię po 3-4 h i moje oczy są wiecznie czerwone, możesz napisać coś więcej? jak często i jak długo używałaś tych kropli? czy na początku działały i po jakim czasie wystąpiły skutki uboczne? Przepraszam ze odbiegam od tematu,gdybym mogła pomogłabym,proszę pomóż mi ty żebym nie zrobiła sobie krzywdy

Gość rabbitka
Tak jak wspomniałam używałam tych kropli nie widząc o skutkach ubocznych. Podczas kuracji przeciwtrądzikowej lekiem który strsznie wysuszał moje oczy i skóre, miałam mocno czerwone oczy ( o wiele mocniej niz teraz) gdy dowiedziałam sie o tych kroplach od razu je kupiłam i cieszyłam się niesamowitymi efektami, oczy były snieżno białe, używałam ich codziennie przed szkołą i wieczorami jesli gdzieś wychodziłam. O skutkach ubocznych dowiedziałam sie dopiero po zakończeniu kuracji gdy problem czerwonych oczu nie zniknął. Teraz wiem ze jesli już ktoś zdecydował sie na te krople to może ich uzywać raz na okres 2 tyg (tak przynajmniej piszą).