Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc HSV

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem załamana nie wiem co robić. 2 lata temu dostałam grzybicy było mi ciężko ją wyleczyć ale udało się po roku czasu. Byłam u gina jakieś 3 miesiące temu miałam robione cyto i usg gdzie wykrył że został tylko stan zapalny który trzeba wyleczyć, brałam globulki przez nią wypisane, trivagin i sufrin na zmianę, wszystko było w porządku do momentu gdy pojawiła się u mnie jeden zaczerwieniony guzek(krosta) nawet nie wiem jak to wygląda teraz bo nie mam możliwości tego sprawdzić. Na następny dzień pojawiło się tego więcej, przy ujściu do pochwy, to bardzo boli i dodatkowo lewy jajnik przy chodzeniu też boli. byłam już u gina ale nie chciał mi nic powiedzieć wypisał jedynie Heviran i powiedział że wydzielina z pochwy ma postać mleczną i obraz posiewu może być na ten moment rozmazany, zatem mam się do niego zgłosić po zakończeniu leku, za 2 tygodnie. Jestem załamana nie wiem co to może być jeśli się okaże że to HSV to ja sie chyba zabije. Proszę o pomoc.

Gość gość
aha i czy jeśli gin. miałby jakieś podejrzenia co do hsv, poinformował by mnie o tym? dodam tylko że miejsce przy ujściu do pochwy boli i kłuje ale nie widzę zmian typu pęcherzyki ropne, prosze o pomoc

Gość gość
znajdź labo gdzie wykonują posiewy z pochwy i szyjki macicy i zrób sobie wymaz w kierunku HSV, możesz też zrobić wymaz na bakterie, grzyby, kiłę itp. Ja za praktycznie cały pakiet z szyjki i pochwy dałam 210 zł