Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedaż mieszkania z biurem czy bez?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam na sprzedaż mieszkanie, które odziedziczyłam po mojej babci. Chciałabym je sprzedać i zastanawiam się nad współpracą z agencją nieruchomości. Opłaca się? Współpracował ktoś z Was z taką agencją? Jakie biura możecie polecić? Z góry dziękuję za pomoc :)

Gość gość
Moim zdaniem lepiej z biurem jeżeli zależy Ci na szybkiej sprzedaży...

Gość aagattaa
ja sama sprzedawałam korzystałam z serwisu prywatnaoferta.pl ogłoszenie tym samym figurowało na 100 różnych serwisach ogłoszeniowych był szybki odzew i udało się sprzedać

Gość gość
przecież możesz dać biurom i próbować też sama, ja też tak robiłam, moje mieszkanie wzięły cztery agencje ale w końcu udało mi się sprzedać samej, jednak prawie rok czekałam na kupca , w dzisiejszych czasach ciężko sprzedać mieszkanie, tymbardziej w starym budownictwie

Gość gość
Polecam portal http://www.kuppanchate.pl Kup Pan Chatę to portal ogłoszeniowy o tematyce nieruchomości. Jeśli chcesz sprzedać lub kupić szybko i bezproblemowo dom, mieszkanie, garaż czy lokal, ta strona jest właśnie dla Ciebie.

Gość gość
ważne jest odpowiednie rozreklamowanie mieszkania wtedy szybciej trafi się na klienta polecam portal prywatnaoferta.pl dodając tam ogłoszenie trafi ono na 100 różnych serwisów ogłoszeniowych to najprostszy sposób na znalezienie klienta na mieszkanie

Gość gość
chciałam spróbować sama sprzedać dałam ogłoszenie na prywatnaoferta.pl i udało się sprzedać bez biura

Gość gość
Jak mieszkanie i oferta są atrakcyjne, to spokojnie sprzedasz sama. Jak średnie mieszkanie za wygórowana cenę, to próbuj z biurem.

Gość gość
dwa razy sama sprzedawalam mieszkanie. oglaszalam sie na gratce, otodom i olx. bardzo wazne sa dobre zdjecia. mieszkanie musi byc posprzatanie, zbedne rzeczy pozabierane. na zdjeciach ma byc ladne i przejrzyscie. no i cena musi byc adekwatna do konkurencji.

Gość Oktawiana29
Zgadzam sie dobre zdjęcia to podstawa, ja dodawałam ogłoszenie na prywatnaoferta . zdjęcia zrobiłam , opis fajny i wydaje mi się , że miejsce moze nie było na tyle atrakcyjne ale mimo wszystko sie udało i się sprzedał. także zwracajcie uwagę na prezentację

Gość gośćOla
tak jak ktoś wcześniej pisał , warto wejść i dodać ogłoszenie za pośrednictwem portalu prywatnaoferta. pl .Można szybko sprzedać mieszkanie a przy okazji zaoszczędzić czas i wypełnianie formularzy. dziś ogłoszenia w internecie to podstawa , a im więcej stron tym szansa na szybsze znalezienie kupca.

Gość gośćgiga
gdzie te biuro w mieszkaniu czy w osobnym budyku?

Gość gość
Mi się wydaję, że najlepiej sprzedać mieszkanie z biurem nieruchomości. Sami nie musimy się tym zajmować. Bardzo dobrym biurem nieruchomości jest biuro http://www.patria.szczecin.pl/.

Gość stasia05
z biurem na pewno masz szybciej i bezpieczniej, nikt cie nie wykiwa. u mnie na mazurach chwalą wszyscy vivapol

Teraz internet daje takie możliwości że na własną rekę bez problemu można sobie poradzić. POlecam www.bebroker.pl Dzięki niemu ogłoszenie trafi na ponad 100 portali, youtube i Facebook. Do tego zarządzasz wszystkim z jednego miejsca . Powodzenia

Gość gość
Trzeba być ułomem, żeby coś sprzedawać przez pośrednika.

Gość gość
Trzeba być ułomem żeby nie potrafić sprzedać mieszkanie i dać zarobić komuś za pośrednictwo

Gość Romek3212
Prowizja dla pośrednika to rozbój w biały dzień. Jak masz troche czasu to proponuję to zrobić samemu. Dzięki www.bebroker.pl Twoje ogłoszenie będzie widoczne przez każdego potencjalnego klienta, 120 portali, facebook , youtube. Polecam

Gość gość
Zdecydowanie z biurem. Wraz z www.mojdom-nieruchomosci.pl udało mi się w mgnieniu oka sprzedać mieszkanie po dziadku. Chciałem uniknąć kłopotów, które miał mój znajomy gdy zajmował się sprzedażą mieszkania na własną rękę. No i się udało. :)