Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dggdgdgdhj

Które ładniejsze?

Polecane posty

Gość gość
Nie mój styl zero stabilności. Większość dziewczyn nie umie chodzi w szpilkach 12 cm, tylko chodzi jak na szczudłach.

Gość dggdgdgdhj
Ja potrafię :-D

Gość gośćula
2 ale to nie są buty na co dzień ,nawet dla kobiety która potrafi piknie chodzić w szpilkach,sa po prostu zbyt bogato zdobione

Gość dggdgdgdhj
Szpilka ma 10 cm

Gość gośćula
patrz ma 10 cm a wygląda na 12 a w tych okropnych platformach mają po 15 cm i wyglądają na 8. Buciki sa bardzo ładne ,100% kobiecości,ale jak mówię raczej nie do ganiania do sklepu czy do pracy. tez jestem na etapie kupna podobnych ale bez zdobień ,bez paseczka wokół kostki ,tylko wsuwane z paskami podtrzymującymi z boku,bardzo trudno o takie buty,większość ma paseczek,a on optycznie skraca nogi

Jeśli musiałbym jakieś wybierać, zdecydowałbym się na 2, ale najchętniej nie brałbym nic. Jak by to wyglądało - facet na cienkim obcasie.

Gość gośćszarik
Imm mnniej skórki tym droższe... 1.Ruska 2.Francuska Stopy mówią wiecej o człowieku niż dłonie... Wiem co mówię bo mam siwe skronie...od urodzenia... przerabiałem sztukę w szpilkach chodzenia.

Gość dggdgdgdhj
gośćula mam 170cm wzrostu, więc nic się nie dzieje jak mnie trochę skroci :-D

Gość gośćula
pewno jak masz smukłe długie nogi to bierz ,ja nie mam nazbyt długich,ot normalne ,mam 164 cm ,mnie paseczek nie pasuje

Gość dggdgdgdhj
gośćula ale nie powiem, że od kilku lat poluje na takie jak Ty bez paseczka, nogi nigdy nie są za długi :-P ale teraz plaga tych paseczków...

Gość gośćula
no nie ma , patrze nawet na ebay a jak są to nie na moją kieszeń ,zresztą nie dałabym 2 tys za buty,bez przesady płacic za logo tyle forsy

Gość gość
i jeszcze żeby przód był w takim bardziej kwadracie a nie migdale ech marzenie

Zależy do czego, ale jeżeli na sam but patrzeć, to z tych par, pierwsze mi się bardziej widzą. :P

Gość gość
w 1 palce będą źle wyeksponowane czyli 2

O, to ciekawe z tymi palcami. Że niby w jedynce będą źle, a w dwójce już dobrze? Mógłbyś Gościu napisać dlaczego tak uważasz? Czy wszyscy mamy takie same palce?;)

Gość gość
widać że nie jesteś kobietą,: w jedynce jest głębszej wycięcie na palce i w takim bucie stopa prezentuje się gorzej

Aż tak męski jestem, dziękuję. Ale może chociaż odrobinę, nic nie widać, nawet pierwiastka?:P Stopa stopie nierówna i tak naprawdę o kant można rozbić takie rozważania. Po prostu przymierzyć trzeba, przecież.;) Gdzie Gościu widzisz w jedynce głębsze wycięcie na palce? To już dwójka ma ostrzejszy kąt. Chodzi Ci o długość miejsca na palce?

Gość gośćula
ładnie się prezentują na modelce,kurde przestańcie juz z tymi butami bo ja mam hopla na tym punkcie :P

Gość gość
2. Do mnie by nie pasowały, ale są bardzo ładne.