Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaOla

jak wrócić do byłego?

Polecane posty

Gość takaOla

Rozstaliśmy się ostatecznie ponad 3 miesiące temu. Nie mieliśmy ze sobą żadnego kontaktu (próbowałam o nim zapomnieć bo to on mnie zostawił). Miesiąc temu wysłał mi życzenia na urodziny (z samego rana- i to nie takie zwykłe). Ja parę dni temu po trzech miesiącach bez kontaktowania się napisałam do niego co słychać. Myślałam że nie odpisze a jednak odpisał i to bardzo miło. Pisał do mnie tak jak zawsze się do mnie zwracał i opowiadał co tam u niego. Cieszył się że u mnie wszystko dobrze się układa i nawet wspomniał że miał kiepski dzień ale mu humor się poprawił już... Nie wiem co mam myśleć. Chciałabym żebyśmy wrócili do siebie. Cały czas go kocham i mam nadzieję że jakoś się uda. Może powoli spróbuje się do niego zbliżać, zaproponuje za jakiś czas spotkanie na kawę? Myślicie że jest szansa że chce do mnie wrócić ? Wasi byli odzywali się do was nie chcąc powrotu?

Gość gość
był po prostu miły, jakby chcial wrocic to juz dawno by cos zrobil, daj sobie spokoj i nie rob z siebie idiotki

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Gość takaOla
Byliśmy ze sobą 4 lata i ciężko mi jest zapomnieć o nim. Narobiłam sobie nadzieje niepotrzebnie..

rozstaliście się z jakiegoś powodu, myślę że wszelki kontakt teraz i tak poprowadzi do rozdrapania pewnych tematów, które i tak są jeszcze świeże. nie wchodź drugi raz do tej samej rzeki i zaprzestań kontaktu z nim. nawet jeśli to on pierwszy pisze nie musisz odpisywać