Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzień Ksiażki

Polecane posty

Gość gość

Jakie znacie fajne erotyki

Gość fridazzaplota
"Nie ma książek moralnych lub niemoralnych. Są książki napisane dobrze lub źle." - Oscar Wilde erotyk od poczatku do konca?.. jest wiele ksiazek zawierajacych tresci erotyczne. po prostu trzeba czytac :)

Gość fridazzaplota
jacu, to niech ruszy wyobraznia.. A-wyciagam do ciebie rozlozone rece B-mozesz podziwiac moje piersi C-wyginam cialo abys podziwial moje plecy D-i tylek ;)

Jak dojde do Ż to pora umierać chociaz mozna wiele abecadeł przestudiowac nawet te w twardej oprawie.

Gość gość
najlepszym erotykiem jest stary testament ;)

Gość frida6
oj tam... zaraz umierac :) jak sie dobrze przyjrzysz, to Z jest dwoma lezacymi na boku, przodem do siebie zlaczonymi cialami, ulozonymi w pozycji 69, przy czym kazdy z nich ma wyciagniete przed siebie ramiona.. widzisz jak fajnie, a ty zaraz o smierci myslisz :P poz tym, skoro cie kreci mari-magdalen nie jest zle... bedzie zyc. mnie nie kreci, raczej intryguje. wykonczy mnie ten berdyczow ;)

errata - kazde z nich* w berdyczowskiej poczcie nie mozna edytowac. nowoczesna poczta o zaostrzonym regulaminie. 😴

errata - bedziesz zyc :) wlasciwie to nie errata, tylko stwierdzenie faktu. bedziesz zyc do samej smierci.

tak. berdyczow to ukraina... w moim przypadku, zadna ukraina. po prostu poczta dzieki ktorej udaje mi sie tu od czasu do czasu pisac. dlaczego wolisz macedonie? gustujesz w aleksandrach? czy wolisz klimat srodziemnomorski?

F**k piekło te złe jest na ziemi a po smierci czeka tto piekło prawdziwe wiec nie ma co sie martwic moze byc tylko lepiej

To wschodnia babka z Ciebie.....tak czasy Aleksandrii bo klimat zalezy od ludzi nie od pogody