Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie potrafią szukać fajnych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Ci, którzy ciągle narzekają na kobiety, że zależy im tylko na kasie itp. - widocznie sami przyciągacie taki typ kobiet. Ja - inteligentna dziewczyna po dość ciężkich studiach, zgrabna, ładna, z poczuciem humoru, nigdy nie oczekiwałam od faceta żeby za mnie płacił, nie domagałam się prezentów, nie robiłam awantur o wyjścia z kumplami, no słowem prawie ideał. I co? I teraz jestem sama :D a trzeba było być wredną s***!

Gość gość
ale modela oczekujesz ktory chodzi co 2 tygodnie do kosmetyczki

Gość gość
A ja zawsze myślałem, że takie kobiety są zajęte, ze względu na to, że są fajne.

Gość gość
kobiety ladne? wiecznie zajete! wiec do nich nie warto dzialac

Gość gość
Ale ja jestem wolna, mimo swoich zalet, które przewyższają wady (a te niewątpliwie mam, jak każdy). I nie, nie oczekuję lalusia chodzącego co tydzień do kosmetyczki. Lubię męskich facetów (nie utożsamiać z napakowanymi typami z siłowni).

Gość gość
wymagacie modeli i tyle

Gość gość
Mój były był przeciętny, ale po prostu miał coś w sobie takiego co mnie do niego ciągnęło. No i był chodzącą męskością. 100% faceta w facecie. Nie trzeba być modelem żeby mieć fajną dziewczynę. Ale jak jakaś dziewczyna jest pustakiem to tylko na wygląd patrzy.

Gość gość
np. nie masz licówek za 20 000zł czy wysportowanej sylwetki jestes skreslony na starcie

Gość gość
nie przesadzaj. Jeżeli facet jest zadbany to nawet nie mając wysportowanej sylwetki znajdziesz dziewczynę. Ale wiadomo, że nikt nie chce mieć faceta, który np. myje się raz w tygodniu czy coś w tym stylu.