Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacjewakacje

a gdzie polecacie wakacje jak sie nie ma za duzo pieniedzy?

Polecane posty

Gość wakacjewakacje

Chodzi mi o to ze mamy dziecko 4letnie i chcielibyśmy gdzies jechac ale żeby nie bylo jakos bardzo drogo. Wiadomo ze nie każdego stać na wyjazd za granice... Jestesmy z podkarpacia.

Gość gość
To zależy co preferujecie, jak lubicie spędzać czas wolny

Gość gość
Zresztą nie trzeba mieć duzo pieniędzy, żeby jechać za granicę

Gość wakacjewakacje
No tak nie trzeba ale jednak pojadę na domki gdzies i zapłacę 100-200zl za domek na dobę a zagranica juz idzie grubsza kasa. A tak naprawde jeszcze nie byliśmy nigdzie z mężem i dzieckiem razem...

Gość wakacjewakacje
Tak po prostu chciałabym pojechać gdzies odpocząć, poopalac sie , iść nad wode lub pochodzić po górach, zapalic grilla, zwiedzanie odpada bo dziecko ma 4 lata i raczej sie nie zainteresuje.

Gość gość
Góry raczej odpadają, chyba że bez chodzenia zbytnio, a dla świeżego powietrza (domek, pole, barany czy kozy za płotem), bo mały za dużo nie przejdzie, zwłaszcza jak nie jest przyzwyczajony. Też zwiedzanie może być kiepskim pomysłem, bo się brzdąc zanudzi. Może agroturystyka?

Gość gość
No tak góry tylko potroszku bez większego chodzenia. Agroturystyka hmmm... Najlepiej żeby dziecko moglo iść popluskać sie w wodzie i żeby się nie nudziło. Raz pojechaliśmy do zoo to zero fascynacji zwierzętami....

Gość gość
No niee, przecież dla czterolatka to powinna być frajda. Ja myślałam, że agroturystyka, to jak wczasy na wsi u babci (w mojej rodzinie na wieś jeździliśmy i wszystkie dzieciaki to uwielbiały), jakaś rzeczka, czy jezioro też można znaleźć. Ale jak młodego nie cieszą zwierzęta, to nie wiem. No chyba że Wy byście chcieli odpocząć na wsi :P

Gość gość
poszukajcie jeziora, by można było się popluskać, basen, plac zabaw .... możecie też zrobić tak jak my, mamy noclegi blisko granicy i robimy sobie wycieczki do Czech, Niemiec czy na Słowację

Gość gość
Na Słowacji bylam jeszcze jak euro nie wprowadzili i bardzo mi sie podoba , wysokie tatry.. Byliśmy wtedy tydzień i w każdy dzien nie nudzilismy sie tylko cos zwiedzaliśmy... NP na lomnicki szczyt, jaskinie solne, tatrolandia. Hmmm tak teraz mysle ze w sumie na Słowację bylo by ok... Wtedy wynajęliśmy b. duży dom i byliśmy na 4 somochody chyba 5 rodzin takze za nocleg jakos bam nie wyszlo duzo.

Gość gość
Węgry, Słowacja- skoro jesteście z podkarpacia to blisko, a i na Węgrzech można znaleźć dość tani pensjonat

Gość gość
Albo pojedźcie w Bieszczady gdzies, nad Solina się można poopalać i jest blisko więc nie wydacie dużo, a jak chcecie gdzieś dalej to np Mazury, nad Bałtyk nie polecam bo drogo, to juz czasem za granicą taniej wychodzi

Gość gość
Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze ;) noclegu w miejscowości Zakopane, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-zakopane z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

Gość gość
Moze Park kultury w Powsinie? Był ktoś? (Warszawa, przy lesie kabackim). Domki za ok 100zl w sezonie, basen i brodzik dla dzieci, boiska do roznych gier, wypozyczanie lezakow i innych rzeczy plazowych czy wlasnie do gier, park linowy, obok ogrod botaniczny, gastronomia, zwiedzanie stolicy, spacery nad brzegiem Wisly, sa rejsy statkiem.

Gość gość
no to super się skłąda zapraszma do międzybrodzia żywieckiego w beskidy super miejsce czy jesteś zainteresowana jeśli tak to napisz dam zdjęcia i podam szczegóły o pieniąze nie musisz się martwić ceny w moich domkach są naprawde rewelacyjne i w sklepach czy barach też nie są jakoś specjalnie wygurowane jak w innych tego typu miejscach

Gość magda906
Wakacje tanie zawsze mogą być. Najlepiej wyjechać pod namiot lub kemping wychodzi najtaniej. Dużo wycieczek pieszych w okolicy zorganizować i już problem z głowy. Wiele inspiracji możecie czerpać z portalu powstałego dla miłośników takich wycieczek na: http://wyprawypiesze.pl . Tam na pewno znajdziecie fajne miejsce, gdzie możecie aktywnie wypocząć na łonie natury za małe pieniądze.

Gość karolinaa1
No to proponuję Kaszuby. Cudne widoki, bo do o koła jeziora, lasy, pola. Oczywiście atrakcji też nie mało . Sama byłam tam z mężem i dziećmi na domku i każdy był bardzo zadowolony. Nam też zależało żeby było nie drogo, i znaleźliśmy w internecie stronkę z ofertami domków, no i w ten sposób zarezerwowaliśmy http://domkikaszuby.eu/. Warto się tam wybrać.

Gość gość
Polecam odwiedzić portal www.agroturysta.org jest tam wiele fajnych ofert na spedzenie miło czasu.

Gość gość
wakacje w Skierniewicach, powinno starczyć ci kasy

Gość aniiaa21
Moim zdaniem to warto pojechać nad polskie morze. My na przykład z rodziną byliśmy w ubiegłe wakacje w Łebie i było naprawdę super. Zatrzymaliśmy się w ''Zdrowtel'' tutaj masz namiar http://wakacyjnaleba.pl/noclegi/62,1233,zdrowotel-mazowsze Pokoje ładne, wyposażenie też okej jak dla mnie super. Okolica cicha, wszędzie blisko a do morza zaledwie 150 m.