Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odpowiedzieć na pytanie ILE CHCE PANI ZARABIAĆ?

Polecane posty

Gość gość

Tak aby nie przestraszyć oczekiwaniami ale żeby też nie wyjść na desperatkę i odpowiedzieć 1500 zł. Praca na przedstawiciela handlowego, małe miasto gdzie zarobki są w granicach 1500-2000 zł. Czy jak powiem 2300 zł-2500 zł to będzie ok?

Gość gość
Poważnie się pytam

Gość gość
na początek na okresie próbnym najniższa krajowa a potem w miarę możliwości firmy .

Zrób wywiad ile się zarabia na tym stanowisku. Powiedz względnie wysoką, żeby było z czego schodzić. Tylko nie przesadzaj z 8 tysiącami. Jak będą zainteresowani twoimi kwalifikacjami to zaproszą cie raz jeszcze. Wtedy będą negocjować stawkę. I warto, żebyś miała z czego zejśc. Bo jak od razu podasz za nisko to też nie dobrze. Wyjdzie na to, że nie cenisz siebie i swoich umiejętności.

zależy gdzie celujesz ja zawsze mówię 200 zeta więcej niż praca przewiduje

Gość gość
ja bym powiedział tak, 2000 netto, plus komisowe od sprzedaży np 3% bez górnej sumy, lub nawet podnosić % po dotarciu do specyficznych targetów , wtedy sama sobie decydujesz ile zarabiasz sprzedając więcej.

Gość gość
ja zawsze mowie jak najwiecej :) a i tak proponuja 1200 :(

Gość gośćula
"na początek,kilka mc , dopóki nie pozna pań /pani moich kompetencji jestem w stanie pracować za najniższą krajową,jednak nie ukrywam że liczę na podwyższenie stawki po okresie próbnym"

Gość gość
te pomysly z najnizsza krajowa to chyba zart? wlasnie dlatego tyle ludzi ciula za grosze - bo sie na to godzicie! 2000netto, przy negocjacji mozesz zejsc do 1700netto

Gość gośćula
zakładam że autorka ma małe dośw i mieszka w średnim mieście,z dośw i w dużych miastach jest inna bajera