Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiiikkkus

Zapraszam tych z art. w Fakcie o Wiktorii

Polecane posty

Gość gość
Ja już zwątpiłam w wyjaśnienie tej sprawy.... Boję się, że skończy się tak jak z Iwoną Wieczorek :(

Gość gość
Też śledzę tę sprawę, bo okropnie mnie to poruszyło i powiem wam, że dla mnie to wszystko jest bardzo dziwne. Na przykład to, że policja nie podaje, w jaki dokładnie sposób zginęła, nawet tego, czy została zgwałcona, przecież takie rzeczy zawsze mówią. Może mi ktoś racjonalnie wytłumaczyć, czemu służy takie ukrywanie? Ja ciągle w pamięci mam jak Jackowski przepowiedział jej miejsce ukrycia i mówił, że to zrobiła kobieta, gdyby więc okazało się, że nie był to motyw seksualny, to w grę faktycznie mogłyby wchodzić koleżanki. Druga sprawa, która mnie szokuje, a o której przykro mi nawet pisać, to mam wrażenie, ze tego dziecka tak naprawdę nikt nie żałuje. Pewnie mnie zjedziecie, ale zawsze jak umiera dziecko, nawet w zwykły sposób, to rodzice są wręcz nieprzytomni z rozpaczy, a ci tutaj może i są na prochach, ale nie wyobrażam sobie, że oni nawet mogą udzielać się w mediach, przecież to taka tragedia i szok, że umarła w TAKI sposób... Niby ma to na celu złapanie, ale mnie szokuje jak jej matka spokojnie się wypowiada, po prostu mam wrażenie, że tak naprawdę nikt nie był z nią mocno związany. A już koleżanki i koledzy to w ogóle, spłynęło to po nich jak woda po kaczce :O niby młodzi ludzie, ok, ale że ich nie szokuje nie tylko śmierć, ale jak się stało, to mnie to szokuje, bo taka młoda dziewczyna, z małej miejscowości i w ogóle...

Gość emilkaemilka
W sprawie Wiki jest o tyle "lepiej",że jest ciało,więc składać ręce tylko by po wynikach ekspertyz udało się zdobyć jakieś ślady-pod paznokciami itd.

Gość kropkakropkaa
Czytalam ten komentarz, kilka razy sie gdzies przewijal ale myslalam ze to ktos sobie wymyslil i ze te nazwiska sa z palca wyssane, no ale jesli takie osoby rzeczywiscie istnieja i mieszkaja w tamtym miejscu to rzeczywiscie policja powinna to sprawdzic. Moze ta pierwsza wersja ze Wiktoria wyszla sama z imprezy jest jednak prawdziwa???

Gość emilkaemilka
gość dziś , ja nie wypowiem się w kwestii jej rodziców,ponieważ uważam że trzeba znaleźć się w jakiejś sytuacji aby móc się "przyrównać"do takiego przeżycia.Co do koleżanek -faktycznie jak opowiadają co się stało w filmiku 45-sekundowym,to opowiadają tak jakby się dowiedziały,że ktoś ukradł Wiki komórkę,a nie jakby właśnie znaleziono jej zwłoki w szambie.Smutne.Tym bardziej że młodzi ludzie są chyba bardziej wrażliwi na takie drastyczne rzeczy.Ale czego się spodziewać po tych blogach....

Gość wieczorna kawka
Nie demonizowałabym tak tych wiadomości. To nie Warszawa ani Poznań. Raczej ciężko powiedzieć kto się z kim nie zna. Tam po prostu każdy, każdego zna, bo to mała miejscowość.

Gość wieczorna kawka
tfu nie wiadomości, tylko znajomości.

Gość emilkaemilka
kropko!Z tego co przeglądałam fb to wszystkie te osoby istnieją,nawet T....Ż..... ma fb i udostępnił link o znalezieniu ciała Wiki.I z tego wynika,że wszyscy się znają i to bardzo dobrze..... P.S.Czy ktoś tu ma link do tych innych blogów?

Gość gość
No ja właśnie nie wiem co te dzieci mają w głowach że interesują się takimi ludźmi, to są chyba socjopaci, bo jak można jarać się filmikiem, na którym kobieta ma podrzynane gardło? I co innego jest szpanować, że ma się takie zainteresowania, a co innego dowiedzieć się, że koleżanka, nawet nielubiana, tak skończyła. Tak na dobrą sprawę przecież inne dziewczyny też pwoinny się bać, że je to może spotkać skoro morderca jest dalej na wolności. Mnie to faktycznie śmierdzi jakąś zmową milczenia :(

Gość emilkaemilka
wieczorna kawka może i tak,ale zwróć uwagę na bliskość tych znajomości no i na opinię o tym młodym chłopaku z rodziny Ż.Jeśli to prawda co o nim napisano,żadna normalna dziewczyna by się z nim przecież nie kumplowała,nie wspominając o wstawianiu serduszek pod zdjęciem.

Gość gość
Tutaj przyszliście oskarżać innych np. Koleżanki??? ile można o tym pisać co wy prywatnego życia nie macie. Wiecie co grozi za pomówienia art 212 kk

Gość gość
interesują się takimi rzeczami* miało być

Gość wieczorna kawka
To prawda. Tylko właśnie kwestia tego, czy to co ta osoba napisała, to prawda. Zresztą ten chłopak odpisał tej osobie (pierwszy komentarz). Różne dziwne rzeczy ludzie pisali w tej sprawie, jak np. z tym niby ojczymem. Nie wiem jaki mają cel w szerzeniu kłamstw.

Gość kala Gd
Hej ja mieszkam 15 km od Krapkowic i narazie nic więcej nie wiadomo. Wszyscy czekamy na rozwiązanie tej sprawy bo to się w glowie nie mieści. Plotki i podejrzenia ucichly ale nikt nic nie wie

Gość gość
A Ci znów wyjeżdżają z tymi paragrafami.....Ludzie opamiętajcie się,za pomówienia to może tak,jakbyśmy operowali nazwiskami na lewo i prawo.A jak na razie żadne nazwisko nie padło.jak już to inicjały,więc to żadne pomówienia.

Gość gość
Jeżeli można zidentyfikować osobę to to jest pomówienie

Gość gość
na pomówienia jest sposób i paragraf ale na złapanie mordercy w jakiejś pipidówie to już nie. Ale ja uważam, że to źle, że tak mało informacji udziela policja, bo tylko przez to mnożą się spekulacje i faktycznie mogą być pomówienia, powinni podać więcej konkretów

Gość opo
Proponuję zebrać dotychczas przedstawione przez nas wersje i zrobić głosowanie. ja oczywiście optykę za działkami.

Gość gość
Ale to jest bez sensu, bo bardzo niewiele wiadomo na ten temat, więc można sobie gdybać w nieskończoność

Gość gość
Gosciu my nie oskarzamy to raz , a po dwa czy wiesz co grozi i z jakiego art kk za rozpowszechnianie tresci sadystycznych ? Retoryczne pytanie? 202kk do tego dodajmy wiek nieletnich i powinna miec prokuratora na karku

Gość gość
O kim piszesz?

Gość gość
Nie no wcale wy tylko wyrazacie opinie. Od śledztwa jest prokurator on ma immunitet I sobie może oskarżać. Wy go nie macie i może 2am grozić proces karny

Gość zb
Pamiętacie pierwsza wersja była, że Wiki była na imprezie ,druga że wracała z pkp Może właśnie najpierw była impreza Karoliną w browarze,a następnie wyszła z K. do domu. Na imprezie podsłuchał ktoś co dziewczyny planują i w drodze powrotnej Weroniki chciał się zabawić i wyszło coś nie tak

Gość gość
Jakiej weroniki

Gość gość 13y
Ale dlaczego zwłoki ukrył tak aby nikt ich nie znalazł? Może czodiło mu o to aby W. została uznana za zaginioną ? Ale dlaczego ?

Gość gość
Pomyłka Wiki. My jesteśmy zaangażowani w wyjaśnienie tego morderstwa i każdy ma prawo do wyrażenia swoich opinii art 54 Konstytucji i jak Ci nie pasuje to nie zaglądaj tu. Chcemy pomóc policji w kojarzeniu możliwych wersji skoro nie jest aresztowana żadna osoba. Może jesteś zazdrosny że odeszliśmy z twojej gazety to Twój problem.

Gość gość 13y
Czy działki zostały wreszcie dokładnie przeszukane ? Czy policja zna nazwiska stałych bywalców przepompowni ?

Gość gość
Wyrażanie opinii to nie oszczerstwa, świadczy to o elementarnej nieznajomości prawa skoro cytujesz przepis konstytucji. Wg konstytucji każdy ma też prawo do dobrego imienia a chroni to 212 kk. Mało niektórzy wylała pomyj na ojca. Nawet nie przeprosili publicznie. A teraz się biorą za niszczenie 15 letnich dziewczyn.