Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorka

niemowlę nie chce pić!

Polecane posty

Gość gośćautorka

mój 6 miesięczny synek nie chce nic pić, wodą i herbatkami pluje, nawet nie chce połykać. Karmię go piersią i do tej pory nie było potrzeby, żeby go przepajać, ale zaczęłam podawać mu stałe posiłki i siłą rzeczy dostaje już mniej mojego mleka, dlatego martwię się, że powinien zacząć dostawać już chociaż jakąś wodę. Jak narazie po obiadku po prostu daje mu pierś, żeby się napił, ale chciałabym go przekonać do wody. Macie jakieś sposoby? Albo chociaż jakieś herbatki, które mogłybyście polecić, bo Wasze dzieci je chętnie piły

Gość gość
Nie mam sposobow zadnych ale zwracaj uwage jak wyglada pielucha mianiwicie mocz powinien byc jasny jak jest ciemniejszy tzn odwodnienie moze byc

Gość gość
Moja ma 5miesiecy i tez nie chce pic. Na razie jest na samej piersi, ale zaraz bedzie problem

Gość gośćautorka
No po prostu nie ma siły, zeby przelknal wode, czy jakaś herbatke. Probowalam juz dawac i z butelki i z łyżeczki. Może są jakieś herbatki, które smakują niemowletom

Gość gość
Wjidzialam hipp owocowa do zaparzania, po 4mies

Gość gość
Jestem zwolenniczka zdrowego zywienia ale jakos jestem przekonana ze gdy dodasz troche glukozy ew cukru dziecko wypije...

Gość gość
nie dawaj zadnych herbatek bo sa z cukrem, chyba ze zaparzysz sama jakies ziolka. Jak bedzie mu sie chcialo pic to sie napije, moja corka tez malo pila. A teraz jak sie zmeczy czy spoci to cala butelke potrafi wypic. I pije tylko czysta wode - zadnych soczkow czy herbatek.